Zmylili ste si uz dakedy sprchy/satne s opacnym pohlavim???
Prosim povedzte mi, ze nie som jediny, citim sa jak uchyl.. Holy sa tam sprchujem, same baby okolo, ja som si povedal, ze su asi spolocne, no a musel som fakt vyzniet jak prvotriedny uchyl.
Trapas, trapas, ale nikto sa nestazoval, nevyzeram zle DD
Ja som si raz vo fitku zmýlila šatne, vošla som do pánskej a šla do sprchy. Nebolo mi to divné, pretože tam nikto nebol. To, že som asi v zlej šatni a aj sprche som zistila ked som počula hlasy ktoré neboli zrovna dámske a teraz výjsť či nevýjsť
Nezmylila. Raz som šla cielene na pánske wc. Pred imatrikulaciami na vs, lebo som si akútne potrebovala prezliect silonky. Ponáhľala som sa a pred dámami bolo priveľa dám. Keď som vychádzala z pánov, slusne som sa pozdravila prodekanovi.
ja si vždy mýlim len eskalátory.. že chcem ísť dole a omylom idem na ten, čo ide hore a uvedomím si to až keď tam idem stupiť, že jaj, tak toto asi dole nejde.
@kierkegaard to fakt?? no nechcel by som teda
ja som sa radsej otocil chrbtom a ked mi tak po minute napadlo, ze nepocut ani jeden muzsky hlas a ze pri mojom stasti som tam kde si myslim, ze som, tak som rychlo vybehol fuc
ale fakt keby uz ako som vosiel mi dakto daco povie, pritom tam boli dve zeny, tak neviem ci si mysleli ze mamu hladam ci co
nie, ale boli už situácie, napr. keď sme išli na dovolenku autobusom a zastavili sme na pumpe a všetci šli na záchod, tak na dámskych bola vždy polkilometrová rada a na pánskych max dvaja ľudia (ostatní šli asi občúrávať stromy), a tak sme pár báb išli proste na pánske, však čo budeme čakať
@peter151 ale sak aj dalsie pripady sa najdu tuna co chces
ale je pravda, ze normalny nie som a nestavaju sa mi normalne veci, ja som magnet na taketo historky...
@peter151 ja som tam fakt preto nesiel a bol som obrateny chrbtom, tak neviem kto chodil za mnou smerom do satne
radsej mi povedz ci ides do tej UK, na to si sa ma davnejsie pytal. Ja som akurat prisiel na svk v januari, nasiel si tu frajerku druhy den ako som prisiel, strasne si rozumieme, ale inac som chcel ist uz koncom februara do UK.
Teraz risknem a skusim daku fabriku na svk, aspon na mesiac, dva... ci sa to da z toho vobec uhrat garzonka daka pre mna/ s rodicmi byvat je des.
V jednom bare som išla s kamarátkou na wcko,jedno bolo pokazené a na druhé čakalo veľa dievčat tak sme sa opýtali nejakého uja ,kt.to tam riešil či nemôžeme ísť na pánsky.Vtedy nás tam pustil a čakal nás pred dverami,nech nám tam nejdú nejaký páni Ked sme vyšli z wcka tak pred dverami čakalo asi 10 pánov
Zrovna v sobotu som si to vpálil v Bešeňovej do ženských wc a spŕch ... ešte aj s kamošom, boli sme prvý krát
ale nejaká tetka nás nasmerovala správne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Nie, ešte som si to nepomýlil, ale už som našiel ženu na pánskom WC a neviem... načo sa nad tým vôbec pozastavovať?
Wcka pouzivam panske bez problemov, teda problem je, ked ja vyjdem z kabinky a pri pisoaroch su chlapi ale sak whatever
Tí chlapi sa tvárili v pohode len ja som sa cítila trápne.
ja som sa radsej otocil chrbtom a ked mi tak po minute napadlo, ze nepocut ani jeden muzsky hlas a ze pri mojom stasti som tam kde si myslim, ze som, tak som rychlo vybehol fuc
ale fakt keby uz ako som vosiel mi dakto daco povie, pritom tam boli dve zeny, tak neviem ci si mysleli ze mamu hladam ci co
ale je pravda, ze normalny nie som a nestavaju sa mi normalne veci, ja som magnet na taketo historky...
radsej mi povedz ci ides do tej UK, na to si sa ma davnejsie pytal. Ja som akurat prisiel na svk v januari, nasiel si tu frajerku druhy den ako som prisiel, strasne si rozumieme, ale inac som chcel ist uz koncom februara do UK.
Teraz risknem a skusim daku fabriku na svk, aspon na mesiac, dva... ci sa to da z toho vobec uhrat garzonka daka pre mna/ s rodicmi byvat je des.
gratulujem teda
pojdem asi vonku ale na studijnu cestu pracovat asi nie
ale nejaká tetka nás nasmerovala správne.