mam priatela workoholika, stale je v robote a to este aj doma pracuje cez pocitac...riadne mi to lezie na nervy vobec sa mi nevenuje uz mam z toho riadny nerv...neviem ako mu to mam povedat ze su aj dolezitejsie veci ako praca....
neviem podľa mňa na to treba tvrdú "facku" od života ja som tiež až po veľmi zlej udalosti pochopil že zmyslom života nieje škola ... keď som zistil že všetko ostatné okolo mňa sa rúca
Asi by ti cchel zabezpečiť lepšiu budúccnosť - ale všetko má svoje hranice - a ani s prácou to netreba preháŇať - to si už ani nepredstavujem ako by sa venoval deťom.
...sak ked sa ti to nepači mu to povedz a bác rovno hned jak dode z práce .. a rozbi pocitac a už bude doma klud .. ..len aby si potom nepisala že ti lezie na nerva že ked je doma furt nepracuje caues
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A ked som sa zacala ozyvat,ze sme malo spolu,tak ma nechal....Pre istotu
Ja mam poucenie,ze s takymi si nazacinat...
A on na to raz pride,aky je sam a opusteny a jaku jebu mal za frajerku
Ide o pracu v Kanade - Opatrovateľka - Opatrovanie starých, mladých či ľudí s postihnutím (s možnosťou vysťahovania sa do Kanady) tzv. Caregiver/Nanny