mám hlboko prepracovaný diár, ale narodky tam nemám.. som toho názoru, že by som si to človek mal pamätať, proste príde mi divné aby som niekomu úprimne a od srdca gratulovala, keby som bez nejakého diára ani nevedela, že narodky má..
@strangelady áno, znie to divne samé osebe a o to práve šlo! ale keby som to hodil hneď za teba, čiže zopakovanie tej istej odpovede inými slovami, tak by to znelo divne hlavne preto že zopakovanie tej istej odpovede inými slovami, a to už by bolo divné
mnohých viem spamäti, ale dobre že pripomínaš, treba začať značiť
zvyknem si vždy vyznačiť ktoré meno poznám (to je tak 3/4 kalendára) a potom keď sa pozriem, tak zvyčajne pošlem smsku, ak je to len nejaký známy, alebo napíšem, ak je mi ten človek bližší tak sa snažím niekde ho odchytitť osobne a potriasť mu rukou...ale sú dátumy, kedy keby som nemala paušál, tak sa nedoplatím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a tak dlho predlho som sa tešil ako to sem napíšem, celý čas od kliknutia na link diskusie
ale mám v mobile appku že "Meniny" a tam sa dá nastaviť že mi dojde upozornenie keď má niekto z mojich kontaktov meniny..
spravím nové fórum, aby si to mohol napísať ako prvý?
Inak "nedisponujem kalendárom/diárom" by znelo divne tak či tak
zvyknem si vždy vyznačiť ktoré meno poznám (to je tak 3/4 kalendára) a potom keď sa pozriem, tak zvyčajne pošlem smsku, ak je to len nejaký známy, alebo napíšem, ak je mi ten človek bližší tak sa snažím niekde ho odchytitť osobne a potriasť mu rukou...ale sú dátumy, kedy keby som nemala paušál, tak sa nedoplatím