Pozná niekto z vás nejakého škorpióna? Fakt sú taký žiarlivý, majetnícky, podozrievavý, vždy za niekým doliezajú? Neviete mi niekto opísať ich charakteristiku poznám jedného a nikdy neviem čo mám od neho čakať je taký divný...
Ja by som povedala, ze to je velmi individualne a neda sa to prisudzovat iba znameniu.. najlepsi obraz o cloveku si utvoris, ked ho spoznas. Ja napr. som ryba, mala by som byt mlkva a utiahnuta a mala by som sa skor prisposobovat vacsine okolo mna, preto som bola predsednicka v nasom rocniku a ked trebalo nieco vybavit alebo vydiskutovat, vzdy tam posielali mna, lebo nepoznali tvrdohlavejsiu a papulnatejsiu osobu
ja som škorpión, veľa kamarátov sú škorpióni a na väčšinu z nich platia tie charakteristiky, čo nájdeš hocikde na internete (napr. » www.zverokruh.sk/znamenie-skorpi... ) podľa mňa nie sú majetnícky, žiarlivý a podozrievaví sú možno trochu a nepoznám žiadneho škorpióna čo by doliezal, povedala by som že si skôr držia odstup aj keď, nemyslím si že povaha závisí od znamenia.. a sama o sebe, aj o niektorých kamarátoch by som povedala, že sme dosť divný
Poznám jednu babu, ktorá je Škorpión a je to úplné zlatíčko a proste si neviem predstaviť niekoho, s kým by mala problém, komu by sa chcela pomstiť alebo na koho by mala žiarliť. A doliezať, to mi tiež nesedí, to mi vlastne nesedí na žiadneho Škorpióna, ktorého poznám (napadajú mi teraz "až" ďalší dvaja), skôr by som povedala, že od samej hrdosti by si to nikdy nedovolili Vlastne som to o nich ešte ani nepočula a nesedí mi to do celkového obrazu o nich... no, to je jedno.
Hlavne sa preboha nepýtaj cudzích ľudí na nete, aký ten chalan je. Pretože práve to teraz robíš.
práve som zistila, že poznám veľa škorpiónov, dokonca jedna moja skvelá kamoška je škorpión a aj kopec spolužiakov, zaujímavé, zaujímavé.... ale škorpióni sú tým pádom v pohode ľudia, ale nejaké ich charakteristiky neviem a v láske už vôbec nie
škorpión je (okrm kopy ľudí ktorí mi teraz nenapadnú) aj môj brat, a nič z toho na neho nesedí
keď chceš vedieť, aký je ten človek,tak nato ideš z úplne najhoršieho konca. skús sa buď ( hlavne nenápadne, alebo aj nápadne) opýtať tých čo ho poznajú, alebo najlepšie s ním začať tráviť čas a uvidíš sama
ja som škorpión.... ale všeobecne je škorpión bratý ako komplikovaná povaha... a čo poznám škorpionov chlapov.... divný...neviem ako ich lepšie opísať.... istým spôsobom zaujímavý ale majú čudné "móresy"
ale samozrejme je to uplne individuálen lebo všetci ludia toho istého znamenia nemajú predsa rovnaký život
u mňa: žiarlivý - skôr nie, majetnícky - chcem sa mať dobre so všetkým čo k tomu patrí, ale kto nie? podozrievavý - mám rad prehľad, o tom čo sa deje okolo mňa,ale do extrémov to určite nejde. A neviem o tom že by som za niekym doliezal, radšej si veci vybavím a zariadim sám
poznam 3 a vsetci maju tie iste zle vlastnosti a tie iste dobre ale neda sa to takto podla znameni posudzovat lebo kazdy je original aj ked podla mna nejaky vplyv znamenie na cloveka ma
no zbohom..... tolko k skorpionom ... byvaly bol skorpion, sestra brat su, jedna drha tretia stvrta kamaratka... a amen tma, bud ich milujes alebo neznasas .. tenka hranica veru, davaj bacha ked ich oklames, a hej su dost ziarlivi vybusni, ale to aj zavisi od konkretnej osoby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
dajme tomu, že áno
Riadiť sa podľa týchto pakotuleňovín je... -.-
ja viem, že je to aj na nete ale ja som chcela vedieť či to naozaj platí?
Hlavne sa preboha nepýtaj cudzích ľudí na nete, aký ten chalan je. Pretože práve to teraz robíš.
Moja manka je vrana dpč xD
hahaha.
keď chceš vedieť, aký je ten človek,tak nato ideš z úplne najhoršieho konca. skús sa buď ( hlavne nenápadne, alebo aj nápadne) opýtať tých čo ho poznajú, alebo najlepšie s ním začať tráviť čas a uvidíš sama
ale mladší brat
majetnícka ani podozrievavá si nepripadám (neviem možno som ...)
a to zvyšné neviem posúdiť .
no chalana škorpióna poznám (tuším) len jedného
a tie vlastnosti čo si vymenovala na neho vôbec ale vôbec nesedia.
Pravý opak...
Milé , citlivé chlapča čo vždy keď môže pomôže
tak ale veď to je individuálne
podliza, dolieza, ziarli (je skoro jedno za kym/na koho)
ale su aj pozitivne vlastnosti, samozrejme
ale samozrejme je to uplne individuálen lebo všetci ludia toho istého znamenia nemajú predsa rovnaký život
inak úplne súhlasím s @lawey
a courtneylovegrunge môj milovaný škorpiónik
a ešte jedna spolužiačka
podľa mňa sú to ambiciózni, úspešní ľudia, čo povedia svoj názor a nekladú si servítku pred ústa
, majstri irónie a ďaleko to dotiahnu