@semhamforas ono, podla toho, ak sa riadis vyslovene len takou suchou definiciou alebo si das spravit vyklad znamenia a tvojej osobnosti, na ktoru by malo vplyvat podla datumu, miesta a casu narodenia..taka sveobecna char. na mna sedi len zhruba, no ked som si dal spravit tu konkretnu, sedelo na mna mozno 85% popisaneho
@semhamforas jj, bol som tusim pred 2-3 rokmi u nejakeho astrologa ci kieho certa, len tak z riti, co mi povie a "vylusti" a cuduj sa svete, ostal som pomerne zarazeny
@18 jo a zabudol som dodat, ze pred polrokom som narazil na jednu stranku, kde to ponukaju zadarmo, priamo na webe, tak ma islo porazit nie je to tam sice az tak presne ale tiez sa vo viacerych veciach dost dobre zhodovali
@semhamforas no neviem..ked si frajerka robila to iste na tej spominanej stranke, bolo tam uz napisane nieco ale uplne uplne ine a to je tiez kozorozec..je starsia o necely mesiac..cize az tak by som na tu vseobecnost nedaval, pretoze ja som sa v jej definicii vobec nenasiel..mozno tie hrube crty, ktore maju niektori kozorozci spolocne ale inac nula bodov
@trdelniiiq Jednoducho som v týchto veciach skeptický. A všemožne sa v tomto budem vykrúcať. Napríklad teraz poviem že si sa vo frajerkinom horoskope nenašiel lebo si sa nájsť nechcel a chcel si tomu veriť že to tak je. Ja som tiež kozorožec a keď si prečítam charakteristiku kozorožca takmer úplne to na mňa sedí. Ale jednoducho to beriem tak že to takto píšu je to fakt. Na tej stránke len možno majú viacero variánt. Neviem o je to za stránku ale pochybujem že by ti osobne vytvárali horoskop zadarmo
@semhamforas nejde o to, ze som sa najst nechcel. Mam dost dobru schopnost, vediet sa odosobnit. Rovnako ako som pristupoval k tomu co vyslo mne uplne pragmaticky a chladne, tak som pristupoval aj k tamtemu.
Ale zas nevravim, ze sa podla toho drzim a vsetko co tam pise je uplna a nemenna pravda. Vysli mi tam napriklad aj rozne negativne elementy mojej osobnosti, prierez tabuizovanych tem, ktore su mi neprijemne alebo k nim mam nejaky uzsi vztah, urcite druhy fetisu (nemyslim sexualne) a vsetko sedelo do bodky. A opat, nebolo to tym, aby som si citane veci priamo vsugeroval. Pristupoval som k vsetkemu s nadhladom a pytal sa napriklad rodicov, aj frajerky a potvrdili mi tie veci.
Ale zas ty tomu verit nechces, a ani nebudes, cize
@trdelniiiq presne tak nechcem a nebudem. Hlavnev tom nevidím vedecký základ. Pretože týmto spôsobom by sa potom museli dať viesť aj štatistiky napríklad.
Ale ak vieš tu stránku tak ju napíš. Dám si tam zo srandy spraviť svoju charakteristiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Povedzme že ty si Strelec a ja prepíšem znamenie Rak tak že všade bude písané Strelec. A keď si to prečítaš tak si budeš myslieť že na teba pasuje
Ale zas nevravim, ze sa podla toho drzim a vsetko co tam pise je uplna a nemenna pravda. Vysli mi tam napriklad aj rozne negativne elementy mojej osobnosti, prierez tabuizovanych tem, ktore su mi neprijemne alebo k nim mam nejaky uzsi vztah, urcite druhy fetisu (nemyslim sexualne) a vsetko sedelo do bodky. A opat, nebolo to tym, aby som si citane veci priamo vsugeroval. Pristupoval som k vsetkemu s nadhladom a pytal sa napriklad rodicov, aj frajerky a potvrdili mi tie veci.
Ale zas ty tomu verit nechces, a ani nebudes, cize
Ale ak vieš tu stránku tak ju napíš. Dám si tam zo srandy spraviť svoju charakteristiku