no skoro všade ale jeden malilinký hnedý fliačik mám tesne pri pere že to skoro splýva s ňou a vždy ked jem čokoládu a pýtam sa niekoho či nie som špinavá tak ten čo si to znamienko nevšimol pred tým tak ma upozorní že som špinavá
Dva kusy znamienok na panvovej kosti, jedno na lakti ( presne také isté má moja babka na krku ), znamienko mám aj na ľavom onom.. prsníku , na bruchu mám nejaké čudesné pigmentové škvrny...
uplne tesne pod pravym okom (tak tesne, ze ked si dam linku tak ho skoro nevidiet), na uchu, na dlani pod palcom, na pate a medzi palcom a ukazovakom na pravej nohe...a este vselikde inde
no ja mam na obidvoch usiach a sa ma ludia pytaju ci mam dve dierky aj na prste na ruke mam...a tiez vsade kde sa len da... raz som ich chcela spocitat ale len na rukach ich bolo tolko ze som hned prestala... ale nastastie ich nevidno
no ja mám na pravej ruke, na prsteníku (tak sa volá ten prst vedla malíčka tuším) tak tam mám polku nechta hnedého.. vyzerá to ako privreté do dverí, ale nie nie, je to znamienko.. a moja matka má podobné...
Hmm, ja mam take pekne rozplesknute znamienko na chrbate, ako je prava lopatka. A este take zaujimave... Tak na nohe mam v tvare kockateho srdiecka, znie to blbo,co? A tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a taky červeny velky flak mam na krku vzadu pri vlasoch v tvare Afriky
a este na pravej strane tvare, take 2-3 cm pod perou
Aj ja ho tam mám