Neviete ako na poslednú chvíľu opraviť známky ?
Som ôsmak a zo všetkého mám jednotky, len z matiky mi vychádza trojka. Chodím na osemročné a po prestupe tam, sa mi zdá, že systém učenia aj skúšania je oveľa tvrdší ako na predchádzajucej škole...
@mate1938 ja si už nepamätám známky zo strednej, a to ma len nedávno prijali na VŠ
Ale inak nikdy som nemal trojku na vysvedčení, vždy som si známky opravil najhoršie na dvojku, pekne som poprosil daného učiteľa o možnosť zlepšenia sa a on mi dal jednu/dve úlohy/písomky/skúšania, ktoré som musel absolvovať. Nikdy nebolo tak, že by sa nedalo dohodnúť (ale pokiaľ si bol drzý, nepríjemný alebo si naštval učiteľa/ku, tak známku už neopravíš)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale inak nikdy som nemal trojku na vysvedčení, vždy som si známky opravil najhoršie na dvojku, pekne som poprosil daného učiteľa o možnosť zlepšenia sa a on mi dal jednu/dve úlohy/písomky/skúšania, ktoré som musel absolvovať. Nikdy nebolo tak, že by sa nedalo dohodnúť (ale pokiaľ si bol drzý, nepríjemný alebo si naštval učiteľa/ku, tak známku už neopravíš)
prepíš,
opravené