To neviem, ale mama si dala ceresnovo ciernu, a polka hlava cierna, a sediny kriklavo cervene... Takze ked uz si matka, a mas mozno pokrocilejsi vek, neake tie sediny, tak ti ju neodporucam
da sa povedat ze scasti ano, kedze sa strasne vymyvala a bolo to treba dofarbovat
ale hociaku farbu treba dofarbovat, len cervenu extremne casto a co ja viem, celkovo som vtedy robila dost skaredych veci s vlasmi, mozno to ta farba neovplyvnila
Samotná farba nie (ako to žehlenie tou nekvalitnou žehličkou do toho a celková moja absencia starostlivosti o vlasy). A to som si celú hlavu farbievala melírom, ktorý zároveň odfarboval a farbil, čo si bdueme klamať, vyzeralo to bohovsky
Na úkor @7 ja som mala červené vlasy 2 roky (a pred tým červený melír dalšie 2) a farbila som si ich iba, ked mi už príliš odrastali. To, že sa ti tá farba vymýva sa dá jednak vyriešiť šamponmi (a nie peroxidovou farbou) a ja osobne som využívala farebné tužidlá, ktoré mi prišli ako podstatne menšie zlo, kedže mne začali prvé pramienky strácať farbu niekedy aj po treťom umytí. Neviem si predstaviť si každé 2 týždne farbiť vlasy
Ja mám červen možno tak rok, a možem povedat že moja hlava si zažila riadne rošošo od hnedej, čiernej, hnedej, hrdzavej, iernej, červenej... takže tak, ale fakt vydrží krátko čo ma dost mrzí lebo je to krásna farba ale možno len prvý týžden a čo sa týka zničenia.. ako všetky iné farby, a používala som aj drahšie farby.. a stále nič, všetky vydržali rovnako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale hociaku farbu treba dofarbovat, len cervenu extremne casto a co ja viem, celkovo som vtedy robila dost skaredych veci s vlasmi, mozno to ta farba neovplyvnila
Na úkor @7 ja som mala červené vlasy 2 roky (a pred tým červený melír dalšie 2) a farbila som si ich iba, ked mi už príliš odrastali. To, že sa ti tá farba vymýva sa dá jednak vyriešiť šamponmi (a nie peroxidovou farbou) a ja osobne som využívala farebné tužidlá, ktoré mi prišli ako podstatne menšie zlo, kedže mne začali prvé pramienky strácať farbu niekedy aj po treťom umytí. Neviem si predstaviť si každé 2 týždne farbiť vlasy