Bolo by to o ničom.Pridali to na osobáky a čo to pomohlo.Keď sedí za volantom kokot tak ten pred ním môže byť vysvietený jak Las Vegas aj tak do neho najebe.
Ja som tretie brzdové videl na nových cisternových prívesoch - od výroby ho tam mali tak ma to zaujalo. Aj nové autobusy majú tretie brzdové takže myslím že to prispieva k bezpečnosti určite.
kto nevidi kamion je slepy chuj, a je to len o nepozornosti pretoze kamion ma ovela ovela dlhsiu brzdiacu drahu takze osobak to ubrzdit musi (ak to nejbe 250 po okreskach)
a načo by to bolo dobré? ja by som to brzdové svetlo dál ty chujom na čelo v osobákoch, nech sa uvedomia a neobiehajú keď oproti ním ide kamión a je na dosah. potom by bolo oveľa menej kamiónov v priekope a jebnutých senzácií na jojke.
@majo tam ide oto napriklad ked sa pohinaš s križovatky. Niektoré križovatky ako s koštian su len otom či ta niekdo pustí. A tie brzdovky v predu by sa tam sikly.Proste vidíš či brzdí alebo nie. napríklad aj v zipsovej jazde vidíš či ten zatebou brzdí aby ta pústal atd. Síce nemajú taký význam ako zadné nemusia byt ani také silné. Ale v magazíne čo odoberám "mot" to pred pár rokmi chválili ako dobrý nápad a uvádzali tam kopu dôvodou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
inak ak nedavas bacha na cestu tak mozes mat vzadu aj vianocny stromcek..