ked si nejaku budem brat, tak si ju budem brat koli tomu, ze ju milujem.
takze ci je panna, alebo nieje panna urcite nehra hlavnu ulohu.
ale ked uz si nejaku fakt budem brat, panna to urcite nebude, lebo bude osulozena minimalne 508,236x mnou. a tym ti zaroven odpovedam aj na nepriamo polozenu otazku: co si myslim o fraze: "sex az po svadbe"....
Som sice baba, ale myslim si, ze nepannu. Myslim, ze ked sa chces s niekym zobrat, tak by ste sa mali poznat aj intimne, teda ci si rozumiete aj v tom sexe.
Ale na chodenie to je uplne jedno, ked ti je niekto sympaticky a rozumiete si, tak je jedno, ci bude skuseny alebo nie(teda mne urcite a aj drvivej vacsine chalanov).
nepanna, ved si predstav, ze to ste manzelia a ona to robi uplne prvykrat, ked vam to v posteli neklape, tak manzelstvo bude pre obidvoch len utrpenie, nehovorim ze manzelstvo je len o sexe ale je toho sucastou a pre mnohych (hlavne mladych ludi) aj podstatne dolezite.
@15 zalezi dost aj od lokality...najvacsie percento tych deti co jebu jedna radost a este ani obciansky nemaju je v BA kraji...sudim na zaklade toho co tu vidim...fakt smutne...
Tak ja neviem, je to vec pohladu a ja si stojim za tym 1/2. Súdim aj podla netu, chodim na XY dalsich for a ak kazdy den necitam aspon 10krat ze sa nejaka 16 boji sexu, tak ani raz.
Je tiez pravda, ze ked idem kdesi von, tak mi je az pomaly az zle, ked vidim najebane 13 so svojimi "chalanmi".
Ale urcite neni kazda taka, ze sa v 13 vyspi po mesiaci hned s prvym, koho stretne, zalezi to od povahy.
Mne sa paci, aku specialnu taktiku pouzila Martinka na to, aby usmernila tuto diskusiu
ze napisala slovene spojenie "panna do manzelstva?" miesto "predmanzelsky sex?"
Lebo keby pouzila to druhe, tak hadam vsetky reakcie by boli jasne A teda ak sa ja mam vyjadrit k predmanzelskemu sexu, beriem to ako samozrejmost, ba povinnost
no mn ej eto taktiez jedno, no prial by som aby bola pannou.........skor sa tu jedna o mna, skor mi viac zalezi aby som siel do manzelstva ako pannic.......a dovod/dovody?: napr:...chcem jej dat jediny dar, kt. bude fakt jediny kt. kedy komu darujem.......proste ak sa jej raz darujem cely, bude to najviac co budem moct dat. Ved sexualny pud je najsilnejsi pud v ludskom tele a ci uz bude panna alebo nie bude to tiez vediet a hadam oceni, ze si to nechavam len pre nu.
a moze mi niekto vysvetlit ake nezhody mozu nastat.....neberem to ako ironiu, ale fakt ma to zaujima....lebo ako rozmyslam......tak problemy s velkostou sa daju vyriesit polohami, a nezhody medzi oblubenimi polohami sa daju vyriesit kompromisom.....nwm..
Dobre, možno máte pravdu, to je tažké takto hovoriť...
Dnešné decká si síce dovoľujú a rodičia zvačša na ne kašlú a preto to je aj tak ako je. Ale aj tak určite majú niektoré aspoň tú štipku rozumu, že s tým počkajú aspon do tej 15.
A k @36 je pravda, ze zakladom dobreho sexu je komunikácia spojená so vzájomným spoznávaním a kompromismy. Ale aj tak ja si neviem predstavit, ze by som si niekoho vzala, bez toho aby sme spolu predtym nespali, nikdy nevies, ci dokazete vyriesit naozaj kazdy problem ktory v tejto oblasti nastane. A ked si nebudete vyhovovat sexualne, tak celé manzelstvo nema zmysel.
ked mate milovanu osobu,bez ktorej si neviete predstavit zivot,ale sex s ktorou nie je prave idealny,boli by ste schopni nechat milovanu osobu len kvoli tomu,ze vam to neklape v sexe?lebo "nevstupit do manzelstva kvoli tomu" mi znie ako "rozist sa"..
@42 ono to nieje tak, ze zapichaju si, zistia, ze im to nejde a na druhy den dobre maj sa, idem si hladat inu. je to postupnom a dlhodobejsom znechuteni, ktore rozchodom len vyvrcholi. to je vsetko. takze potom sa uz o milovanej osobe rozpravat neda...
43,45 vztah nie je len o "zapichani si" ,ked to nejde tak hladam problem a snazim sa ho vyriesit.. ked nie je riesitelny,tak potom uvazujem o rozchode ..len mi pride cudne,ze stoji oproti sebe charakter,povaha,clovek so svojimi citmi,vnutrom a- sex..a ten napokon vacsinou "vyhrava"..
sex až po svadbe? absolútne nereálne, si myslím... ťažký prežitok, a celkom aj pochybujem, že to tak niekedy bolo.... to, že sa to hovorilo, neznamená, že sa to tak robilo...
a nejde ani o to, že až po svadbe, ale keď už sa vydám, tak s tým, že chcem, aby to tak bolo do konca života. a za celý život nemať možnosť vyskúšať niečo iné... no neviem, asi by to bolo ťažké
@46 problémy sa riešia v amerických seriáloch. "obyčajným" ľuďom je ľahšie nefungujúcu "zložku" vymeniť za niečo, čo možno fungovať bude, ako hľadať, pátrať a opravovať..... málokto má na to trpezlivosť...
@0 inak ja mam intraku 25-rocnu spolubyvajucu katolicku pannu a urdiera jej to poriadne na mozog...chuderka je este k tomu obezna tak ma koplexy...je mi jej fakt luto
som sa smiala ze ju opijeme a objedname jej gigola
@holyknight ja si nemozem pomost..ty si fakt kkt!strasne slizky a nechutny!fuj!!!!...uz len koli tomuto!:"pannu by som nechcel do manzelstva lebo by jej mohlo zachutit a chcela by zrazu aj s inymi jebat flandra jedna...ale rad by som sa vyspal s pannou nejakou lebo musia byt krasne uzucke...by som ich ju mojim klackom pekne roztiahol"..grcam
boze...preco hadzete vsetky baby do jedneho vreca...je strasne vela takych(aspon ktore ja poznam)ze sa s chalanom nevyspia len tak a nehorazne ma to uraza ked sem niekto napise ze baby od rocniku 90 su novodobe pi*e ..jasne ze poznam baby ktore su take,ale preco sa divate len tie ku*vy a len na tie zle...a vobec,chalani su velki bosovia ze henta je pica ale preoc potom chalani nepovedia tej 13-15r.babe ze s nou nechcu spat lebo je mlada..preoc to musi byt stale len na babach!
@56..ved mozu,ale ked by napr.tebe povedala niaka 15 ci ju chces dat,tak by si ju odmietol?ide ti len o to aby si si uzil a vobec neberes ohlad na tu babu?a nevies preco to chce urobit,lebo nie kazda nechce byt panna len pre to ze je to "moderne"
@57 holy ma pravdu podla mna si skareda pica lebo neukazes svoju foto sice ja nemam tiez svoju foto, ale mal som volakedy teda ja ich striedam raz staku raz taku ty si dosla z pokecu, ze?
@57 podla mna si jedna z tych prijebanych 16-stiek co ma nenavidia a toto je tvoj skurveny fake aby si mi mohla nadavat...pica sprosta
@58 keby je pekna a ma 15 neodmietol by som ju...absolutne ma nezaujima preco chce so mnou spat...hlavne ze si uzijem...samozrejme na ochranu by som dbal, nechcel sa predsa od nejakej malej flandry niecim nakazit ci ju nabuchat...
@64 podla man ulohou nas chalanov je chranit a milovat, tak sa mi zda...
@37 nechapem preco by sa nedal urobit kompromis, sak ako tak rozmyslam tak nenachadzam problem co by sa nedal vyriesit kompromisom,...... a ak je problem len v tom, ze clovek nebude na 100% uspokojeny tak to nie je sex, ale obycajna masturbacia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale rad by som sa vyspal s pannou nejakou lebo musia byt krasne uzucke...by som ich ju mojim klackom pekne roztiahol
takze ci je panna, alebo nieje panna urcite nehra hlavnu ulohu.
ale ked uz si nejaku fakt budem brat, panna to urcite nebude, lebo bude osulozena minimalne 508,236x mnou. a tym ti zaroven odpovedam aj na nepriamo polozenu otazku: co si myslim o fraze: "sex az po svadbe"....
Ale na chodenie to je uplne jedno, ked ti je niekto sympaticky a rozumiete si, tak je jedno, ci bude skuseny alebo nie(teda mne urcite a aj drvivej vacsine chalanov).
a budem sa opakovat ale rocniky 93 a vyssie...s tymi je to pravda povacsine co napisala @lvanka
ale upozornujem, ze sa bavim o novodobych pičách a nie o rocnikoch 89 nizsie...
Je tiez pravda, ze ked idem kdesi von, tak mi je az pomaly az zle, ked vidim najebane 13 so svojimi "chalanmi".
Ale urcite neni kazda taka, ze sa v 13 vyspi po mesiaci hned s prvym, koho stretne, zalezi to od povahy.
Hmm neviem ale ako tu niekto povedal 93 a vyššie.... možno väčšina.. ale určite nie všetci....
ze napisala slovene spojenie "panna do manzelstva?" miesto "predmanzelsky sex?"
Lebo keby pouzila to druhe, tak hadam vsetky reakcie by boli jasne A teda ak sa ja mam vyjadrit k predmanzelskemu sexu, beriem to ako samozrejmost, ba povinnost
zatial co za den nejaka 16-ka 10x napise, ze sa boji sexu, dalsich 153 nejakych píč si to rozdava volade za smetiakmi...
Ale aj tak myslim, ze to prehanas. Vela zalezi od povahy a aj od tej vychovy a ze by uz to mala takmer kazda v 14 za sebou, tak to sa mi nezda.
a moze mi niekto vysvetlit ake nezhody mozu nastat.....neberem to ako ironiu, ale fakt ma to zaujima....lebo ako rozmyslam......tak problemy s velkostou sa daju vyriesit polohami, a nezhody medzi oblubenimi polohami sa daju vyriesit kompromisom.....nwm..
Dnešné decká si síce dovoľujú a rodičia zvačša na ne kašlú a preto to je aj tak ako je. Ale aj tak určite majú niektoré aspoň tú štipku rozumu, že s tým počkajú aspon do tej 15.
A k @36 je pravda, ze zakladom dobreho sexu je komunikácia spojená so vzájomným spoznávaním a kompromismy. Ale aj tak ja si neviem predstavit, ze by som si niekoho vzala, bez toho aby sme spolu predtym nespali, nikdy nevies, ci dokazete vyriesit naozaj kazdy problem ktory v tejto oblasti nastane. A ked si nebudete vyhovovat sexualne, tak celé manzelstvo nema zmysel.
@37 to z legom je fajn prirovnanie,ale nezabudaj,ze kocky nie su dane navzdy,budes ich moct tvarovat a prisposobit tak aby nakoniec do seba zapadli.
Co budes mat z toho, že sa budete lubit, ked sa nedokazete vzajomne uspokojit?
Takze suhlas s @peter_piper
a nejde ani o to, že až po svadbe, ale keď už sa vydám, tak s tým, že chcem, aby to tak bolo do konca života. a za celý život nemať možnosť vyskúšať niečo iné... no neviem, asi by to bolo ťažké
som sa smiala ze ju opijeme a objedname jej gigola
@58 keby je pekna a ma 15 neodmietol by som ju...absolutne ma nezaujima preco chce so mnou spat...hlavne ze si uzijem...samozrejme na ochranu by som dbal, nechcel sa predsa od nejakej malej flandry niecim nakazit ci ju nabuchat...
a praca baby je drzat to na uzde.
takze ked si baby preberu pracu chalanov, kto to bude drzat na uzde?
ved vy nicite evoluciu
@37 nechapem preco by sa nedal urobit kompromis, sak ako tak rozmyslam tak nenachadzam problem co by sa nedal vyriesit kompromisom,...... a ak je problem len v tom, ze clovek nebude na 100% uspokojeny tak to nie je sex, ale obycajna masturbacia
.....ja sex chapem ako ceresnicku na torte....