Chodil som s jedným dievčatom pol roka pohadali sme sa a rozišli ale po mesiaci sme sa udobrili a začali sme opäť spolu chodiť. Bolo to obdobie ktoré som ani lepšie strávit nemohol nadherne leto pri vode bozkavačky vsetko ale sme sa opet pohadali a od vte
*opäť
*s inou
*kvôli
*presvedčená
*úprimne
(len tak zbežne) ...teraz k téme
nikto ti nedá návod ako ju zbaliť...buď taký aký si bol keď ťa mala rada...a ak ste sa na jednej blbosti pohádali a bol koniec tak to čo bolo za vzťah ? ...
miesto "bozkávačiek" trochu diktátov hádam by si mal...nezabudni v mladosti čo sa naučíš v starobe ako by si našiel a v starobe ti bude bozkávačka na tri veci!
Podľa mňa aj keby sa ti to podarilo tak sa rozídete opäť.
A čo bolo dôvodom, že ste sa 2x nepohodli?
Ak ste sa rozišli kvôli maličkosti tak ste sa nikdy nemilovali.
Ak sa pri tebe necítila šťastná a máš ju naozaj rád, tak jej dopraješ šťastie aj keby nemala byť s tebou.
Ak máte byť spolu tak spolu budete...ale asi to tak byť nemalo. Ako ti môže niekto poradiť ak nepoznáme ani teba, ani ju a ani dôvody Vašich rozchodov.
Ak ju naozaj ľúbiš tak jej to povedz narovinu - ak ťa odmietne tak ju nechaj ísť.
Najhoršie čo môžeš spraviť je, že ju budeš chcieť vlastniť.
Ak nie si naozaj sebecký a ľúbiš ju tak...
to museli byť mega hádky, keď ste sa kvôli tomu rozišli. 100x som sa s priateľom pohádala aj pre závažnejšie veci, ale nikdy sme sa kvôli tomu nerozišli.
veď ale kvôli maličkostiam sa bežne normálni ludia nerozchádzajú, pokial sa fakt majú radi O_o buď ťa nelúbi, alebo jej na tebe niečo iné vadí a nedokáže byť k tebe úprimná, tak si hľadá aj maličkosti ako zámienky na rozchod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
*s inou
*kvôli
*presvedčená
*úprimne
(len tak zbežne) ...teraz k téme
nikto ti nedá návod ako ju zbaliť...buď taký aký si bol keď ťa mala rada...a ak ste sa na jednej blbosti pohádali a bol koniec tak to čo bolo za vzťah ? ...
A čo bolo dôvodom, že ste sa 2x nepohodli?
Ak ste sa rozišli kvôli maličkosti tak ste sa nikdy nemilovali.
Ak sa pri tebe necítila šťastná a máš ju naozaj rád, tak jej dopraješ šťastie aj keby nemala byť s tebou.
Ak máte byť spolu tak spolu budete...ale asi to tak byť nemalo. Ako ti môže niekto poradiť ak nepoznáme ani teba, ani ju a ani dôvody Vašich rozchodov.
Ak ju naozaj ľúbiš tak jej to povedz narovinu - ak ťa odmietne tak ju nechaj ísť.
Najhoršie čo môžeš spraviť je, že ju budeš chcieť vlastniť.
Ak nie si naozaj sebecký a ľúbiš ju tak...
ja totiz nedokazem zbalit ziadnu :/ mozes mi nejak poradit?
JA ti dam navod za 20e, pod TS.
no co uz