som fasa baba co sa obcas nudi a ma rada fajn ludi ak k nim patris napis.tak fajn chcete o mne nieco naozaj vedet tak dobre: mam rada sokoliarstvo je to ta najlepsia vec aka ma ledy v zivote stretla je to krasny pocit ked mozete drzat dravca na ruke alebo videt ako lieta keby stemali sancu to razskusit takbyste si to zamilovali tak ako ja verte mi a okrem toho su tam aj super ludia fakt oni su proste normalni ne jak moji drbnuti spoluziaci napriklad ako parimucha (niektori vedia) a jemu podobni nie su to normalni ludia niekedy sice su trochu od veci ale kto obcas neni asi tak. dalej mam rada punk a emo je to super ale zily si nerezem sak emo nemusi byt vzdy smutny ne teda ja si myslim ze nemusi sak cierna sa nosi aj ked nenisi smutny ja som vesely emo. a inac ja mam kvetinku a to tu nejsom prihlasena ani mesiac (myslim tu kvetinku akoze level co su aj tie hviezdicky a tie ostatne veci )nemyslimze sa toto bude niekomu chciet citat ale mnabavi to pisat takze neprestanem a budem sem pripisovat viac a viac a viac blbosti tak sa teste...ahoj uz som zase tu myslim si ze
neni spravne aby tomas rusil top100 len koli nejakym 3 ludom myslim size su to sebci cosimysliazemusi mbyt vsetko akooni povedia ale neni to tak kad sa im nieco nepaci tak nech idu inam vsak jeviac takychto stranok nie len birdz napr pokec tam si mozu hovorit cochcu a vsetkym je to jedno. podla jednej ide o elitarstvo ale kde neni rebricky popularity su vsade a je to uz uplne normalne alebo ze birdz je komercna sracka ale precoby sa mala menit jeto blbost a hovoria to zamindrakovani ludia ktori nemaju co robit asi tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
vlasttne forum
neni spravne aby tomas rusil top100 len koli nejakym 3 ludom myslim size su to sebci cosimysliazemusi mbyt vsetko akooni povedia ale neni to tak kad sa im nieco nepaci tak nech idu inam vsak jeviac takychto stranok nie len birdz napr pokec tam si mozu hovorit cochcu a vsetkym je to jedno. podla jednej ide o elitarstvo ale kde neni rebricky popularity su vsade a je to uz uplne normalne alebo ze birdz je komercna sracka ale precoby sa mala menit jeto blbost a hovoria to zamindrakovani ludia ktori nemaju co robit asi tak...
sa hanbi
toto neni pokec
fuuuuuuuuuuuj
toto je DISKUSNÉ FÓRUM