nehra tu niekto na zobcovu flautu ? davnejsie som si ju kupil a zacalo ma to bavit a potreboval by som poradit ako sa ucit hrat na nej .. co je dolezite, spravne tempo, rytmus .. a v neposlednom rade by mi velmi pomohli keby niekto ved
ja som hravala na flautu, uz som prestala, ale napis TSku mozno ti budem vediet poradit a ako hovori @1 zozen si na zaciatok oranzove noty, potom hnede, fialove, a nakoniec zelene noty daniel, tam mas vsetky prstoklady nakreslene
@dhampir hej, ked tk skus popozerat na online obchodoch, ale aj v kamennych urcite najdes vlastne..ja mam doma noty, ktore nevyuzijem, mozno by som ti ich mohla pozicat. mozno predat.... za nejaku simbolicku cenu
ja som hral 5 rokov , potom som zacal hrat na tenor saxik , a to ma tak chytilo ze som na navrat k flaute ani nepomyslel ... keby som to skusil uz by som to ani nevedel , je to sice len rok co som na nej nehral , ale na flaute a na saxiku sa pouzivaju usta , ale uplne inym sposobom ....
takze ti asi moc neporadim , len som sa chcel zapojit do diskusie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
takze ti asi moc neporadim , len som sa chcel zapojit do diskusie