Ahojte, na budúci rok musím vedieť na akú strednú pôjdem. Ale na vsetkých dobrých školách musím mať priemer do 2,75 a ja mam dosť väčší :/.. Mohli by ma zobrať aj tak? Keby majú malo žiakov, alebo tak..
A si ochotná sa začať učiť na tej lepšej škole? Aby si náhodou nerupla, lebo na základke mať hen taký priemer je umenie. Ja som sa na nej vôbec neučil a hen taký priemer som nemal ani zďaleka, čiže ty na školu asi vyslovene kašleš.
Ale k tvojej otázke, áno dostaneš sa aj na dobrú školu, maximálne budeš musieť napísať odvolanie.
to, že máš nejakú známku nespravodlivo sú čisté výhovorky, chcela by som počuť ten tvoj úžasný na dlho príbeh.
Ak by si nám tu napísala aj presne na akú školu chceš ísť možno by ti niekto vedel poradiť.
a na priemer kašlú všade, ver mi, dnes aj najväčších blbcov všade zoberú, len ťa strašia.
Neučím sa az tak zle... Kazí mi to len matika a fyzika.. Z matiky som oveľa lepšia ako za známku ktorú som mala na vysvecku.. Bolo to nespravodlivé, ako aj celá moja základka
zivot je nespravodlivy ale vyhovarat sa nato. Nepoviem, kebyze ti kus zhorsi ale 2,75? sak to aj keby si mala 4 z tych predmetov, ta z dalsich musis mat vsetko vacsinou 3 a 2....
Vždy sa smejem na ľudoch, čo sa oháňajú prospechom.
Ja som napríklad bola vždy sprostá, teda aspoň som sa tak reprezentovala A pozri sa, mám zmaturovano lepšie jak jednotkári a to, že idem na VŠ je ďalší dôkaz, že prospech ti inteligenciu nepotvrdí.
Tento rok je inak riadna bitka o žiakov na SŠ. Tak hádam aj na rok bude, neviem, ak bude, tak by ťa mali vziať. Keby aj nie, tak si zaplať, ak to bude naozaj tá vysnená škola.
Za primer u nás bolo len 20 bodov max. A nikde nebolo napísané , že musíš mať priemer do 2 alebo podobne. Len že sa všetko spočíta , a keď sa zmestíš do toho poradia, tak si prijatý.Veľkú časť tam hral monitor a prijímačky a nie priemer.
Nie, nezobrali. Od nasledujúceho školského roka platí nový zákon. Na gymnázium môžeš mať priemer max. 2,0 a na strednú odbornú školu s maturitou max. 2,75. Priemerujú sa známky a koniec ôsmeho ročníka a polrok deviateho. Ak nespĺňaš toto kritérium, nemôžu ťa pustiť ani k prijímačkám. Záleží na tom aký máš teraz priemer. Ak by si mala v deviatom ročníku NAPR. samé jednotky, ešte by si mala šancu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale poslat prihlasku mozes, nezabije ta to
Ale k tvojej otázke, áno dostaneš sa aj na dobrú školu, maximálne budeš musieť napísať odvolanie.
Ak by si nám tu napísala aj presne na akú školu chceš ísť možno by ti niekto vedel poradiť.
a na priemer kašlú všade, ver mi, dnes aj najväčších blbcov všade zoberú, len ťa strašia.
Ja som napríklad bola vždy sprostá, teda aspoň som sa tak reprezentovala A pozri sa, mám zmaturovano lepšie jak jednotkári a to, že idem na VŠ je ďalší dôkaz, že prospech ti inteligenciu nepotvrdí.
Tento rok je inak riadna bitka o žiakov na SŠ. Tak hádam aj na rok bude, neviem, ak bude, tak by ťa mali vziať. Keby aj nie, tak si zaplať, ak to bude naozaj tá vysnená škola.
Možno mi neuveríš, no nikdy som si nezaplatila za školu. Ale rozmýšľali sme s rodičmi aj o tejto variante. Našťastie nebolo treba