je tu niekto kto bol,alebo chce ist cestovat,proste len tak sa zobrat nemyslim tym raz za rok na dovolenku,nic luxusne,proste zabalit batoh,stan,a ist do sveta...??hm?
jasne ze ano kym vladzem chcem vidiet svet,keby mam pracu co ma naozaj bavi tak to je asi ine a usadit sa zatial neplanujem,proste zivot je kratky nie? len chcem vediet ci tu je niekto koho to zaujma tiez
isiel by som, zostava mi posledny rok zivota (studentskeho). ale naozaj neviem kto by isiel. vsetci bud nemaju cas, peniaze, chut. stacilo by mi obehat slovensko.
a co vam nato hovoria ludia,alebo rodicia? mne vzdy ze ci som normalna,ze nato potrebujem kopu penazi ze sa mi nieco stane a podobne negativne,ale neneham sa odradit a som rada ze vas je viacej
Ja som už neraz nad tým uvažoval ale zatiaľ si chcem ešte dokončiť školu a potom budem nad tým uvažovať asi ešte viac
a inač cenovo to nieje vôbec náročné. rozprával som sa s jedným človekom čo absolvoval takýto výlet okolo sveta a jeho odpoveď na otázku že či to nebolo drahé bola že keď si to spriemeroval neminul viac ako 5 € na deň takže niet sa čoho obávať
@karchie ved jasne to mne je jedno co si myslia,len ze vela nazorov bolo negativnych,ale clovek by mal robit to co on chce nie co jeho rodicia,kamarati atd...
dosť slabé miesto na nájdenie takej nátury, skús radšej nejaké cestovateľské portály, tu 90% ľudí ani nechyruje o autostope v praxi ... choď sama, niekto sa po ceste k tebe pridá, bude to spontánne a myslím si, že aj zaujímavejšie
@krasomil ja som citala vselico uz aj vela blogovco maju cestovatelia a picu priamo z miest,sama nepojdem chceme ist s priatelom na sto percent len nas este drzia tie peniaze no...
@karchie kreslila som na zem, kriedami a pastelmi v albume mám 1 foto keď tak.
A v Španielsku a v niektorých mestách vo Francúzsku som maľovala normálne na výkres a predávala na ulici
Pouličný umelec si dokáže zarobiť naozaj dosť, ale záleží na to či má čo predviesť a tiež od mesta v ktorom je.
Uz tak fungujem od konca Aprila..prave sa vraciam z Islandu, o par dni idem do turecka..a v novembri azia na par mesiacov..na taketo low cost dobrodtuztvo ti odporucam norsko..je tam krasne, bexpecnr a mozes ho prevestovat prakticky bez penazi..napis spravu ak chces pokecst o cestovani
@karchie dík ..
hej ? tak potom choď do toho ! (len samozrejme nie u nás, ale v zahraničí)
Títo týpci hrajú v Berlíne stále, sú úžasní. Vždy sa pri nich musím zastaviť keď idem okolo, lebo proste..sú super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a inač cenovo to nieje vôbec náročné. rozprával som sa s jedným človekom čo absolvoval takýto výlet okolo sveta a jeho odpoveď na otázku že či to nebolo drahé bola že keď si to spriemeroval neminul viac ako 5 € na deň takže niet sa čoho obávať
ale ako samozrejme
Ide to aj bez peňazí a keď ich je potreba, tak šikovný si poradí aj na ulici.
A v Španielsku a v niektorých mestách vo Francúzsku som maľovala normálne na výkres a predávala na ulici
Pouličný umelec si dokáže zarobiť naozaj dosť, ale záleží na to či má čo predviesť a tiež od mesta v ktorom je.
hej ? tak potom choď do toho ! (len samozrejme nie u nás, ale v zahraničí)
Títo týpci hrajú v Berlíne stále, sú úžasní. Vždy sa pri nich musím zastaviť keď idem okolo, lebo proste..sú super