Já legenda mal perfektnú atmosféru...ďalej pozerám The Walking Dead ale nepáči sa mi tam moc ten prístup...že sa tam riešia nejaké osobné vzťahy a také cypoviny...taký model nemal nikdy nejak úspech...btw : » 9gag.com/gag/2732289...
Dawn of the dead, Shaun of the Dead (comedy), Zombieland ( horror-comedy), 28 days later/aj weeks, resident evil, evil dead 1 a 2 a dalsia kopa vselicoho
Zo spomínaných (a vlastne celkovo s touto tematikou) som videla akurát Evil Dead (až teraz som si uvedomila, že to boli zombie) a to bola totálna kravina
@n0win0u prečo? Bola! Po prvé nemám rada vyvražďováky, po druhé ono to zo začiatku vyzeralo sľubne. Potom tam tú jedn ženskú začal znásilňovať strom a to sa už nedalo
(A celkovo som nenašla takmer nič v hororovom žánri, čo by sa mi páčilo a bolo novšie ako zo šesťdesiatych rokov)
@n0win0u to už ale bolo asi moc nové na mňa, osemdesiate roky v tomto už nemusím, lebo to už sa snažia aj robiť s efektami, ktoré nie sú veĺmi vydarené a celé to pôsobí skôr smiešne, ako desivo
(i keď je pravda, že na mňa pôsobí máločo desivo. Pamätám si akurát tak dva okamihy, keď ma zamrazilo, prvá bola záverečná scéna z Jamy a kyvadlo práve zo šesťdesiatych rokov, druhá zhruba prvá polovica Grudge, potom sa i to zmenilo na kraviny
@mielikki no ze ono tam niektore veci mali byt vtipne, a bol to kruto low-budget film a naschval tam tie veci boli, typek to vsetko potrebne docielil kamerou
to si nepamatam, v mostiku dole schodmi isla v exorcistovi.. hentam sa tak lamala a praskala ked isla a sa pozrela trosku prec ta bloncka a zrazu pri ksichte a ten zvuk
Shawn of the dead... mám rada britský humor a zombie filmy celkovo radšej komediálne, lebo keď sa z toho snažia robiť super duper desivý horor tak to zvyčajne dopadne zle nedobre
@ork92 naj z naj seriál bol pre mňa dlhšiu dobu The walking dead, odporúčam pozrieť prvú druhú sériu... len teraz to už strašne dojebali lebo tam miesto zombie riešie vzťahy a kokotiny, ale do konca druhej série je to popiči
@promcorp : presne ten obrázok keď som videla tak som zhorela ale strašné píčoviny tam tie posledné časti robia.. odkedy začali zase od februára všetky sú na hovno...strašne veľa nelogických vecí (napr keď išli cez deň do mesta a zabili tých idiotov v bare a ďalšia časť keď nad nimi ešte stál so zbraňou a zrazu bola tma aby to bola nasilu akcia keď sa hentá pinda zobudila v tom vybúranom aute) povedala som si že keď zomrie Dale tak to pozerať nebudem lebo tam bol jediný normálny a ten okokotený režisér ho nechal zabiť kvôli tomu malému smradovi čo tiež nechápem načo liezol tam kde nemal (ach) .....no už som sa rozpísala len som nevedela s kým mám zdieľaťť moje pohoršenie keď to skoro nikto nepozná ..ale inak to bola popičovka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
» www.csfd.cz/tvurce/3056-geo... tento má rád veľmi zombiekov, tak skús pohľadať, čo si nevidel
inak Já legenda jasný favorit
» paranorman.com/...
No mohol by som...mne sa ale aj tak najviac páčila tá atmosféra,ktorú tam dobre podali...
Ideš do obchodu, zoberieš si čo potrebuješ, vyzbrojíš sa, vytvoríš konvoj
To ticho pred búrkou , keď sú ulice prádzne a hlavne ak je terén osvetlený ( v resident evil apocalypse totalne dosrali, že to bolo v noci)
Ale ten samotný akt požierania ludského masa neusím a ponížene priznávam, že hoci zombie filmy milujem , pred týmito scénami zatváram očí
alebo aj 30 dni dlha noc bolo fajn
alebo Zombieland
(A celkovo som nenašla takmer nič v hororovom žánri, čo by sa mi páčilo a bolo novšie ako zo šesťdesiatych rokov)
tak hej klasa je klasa, ale aj neiktore filmy teraz sa daju pozriet
(i keď je pravda, že na mňa pôsobí máločo desivo. Pamätám si akurát tak dva okamihy, keď ma zamrazilo, prvá bola záverečná scéna z Jamy a kyvadlo práve zo šesťdesiatych rokov, druhá zhruba prvá polovica Grudge, potom sa i to zmenilo na kraviny
no bohuzial v prerabkach sa to stava.. taky ju-on ( grudge ) keby si pozries origo, som dost bol, ze
ja neviem, či to bol orriginál, lebo i v hentom behali šikmookí, ale proste ako liezla dolu schodmi v mostíku, tak to už bolo na pokraji rehotu
to si nepamatam, v mostiku dole schodmi isla v exorcistovi.. hentam sa tak lamala a praskala ked isla a sa pozrela trosku prec ta bloncka a zrazu pri ksichte a ten zvuk
(nak, má to súvis s týmto?)
hentam nie?, sa mi to pletie, lebo v oboch boli také debilné scény všelijaké
nn toto by nemalo mat nic spolocne teda nepamatam si, ze by v tom filme hralo nieco od deathu
nene spiderwalk je z exorcistu :
tu mas ju-on :
ten grudge nemozem najst ale priblizne hentak isla dole ta opica spatna
šak nie tak, len či sa Chuck neinšpiroval
jáj, jasné
(a neviem, či som nevidela práve hentú verziu, tá dievčina by sa aj podobala
fuf no netusim veru ci chuck sa inspiroval, ale mozne to je
noo kayako bola aj v tom remaku americkom dost podobna originalu