väčšinou ked ma niekto zradí velmy tažko sa mi odpúšťa to by ten človek sa mi musel asi ospravedlniť a musel by som videť že to lutuje ....teda neviem ako to je v tvojom prípade
Práve sa v takej situácii nachádzam. "Naj kamoška" ma podrazila a pokúsila sa proti mne nahuckať niekoľko mojich kamarátov. Síce jej to nevyšlo, ale... dievčisko si to u mňa posralo. Odpustiť možno niekedy dokážem, ale znova sa s ňou priateliť a dôverovať jej... nikdy.
mam len jednu kamosku ktorej dokazem vsetko povedat, no nestretavame sa kazdy den ze by som to vedela oznacit "najlepsie kamaratky"... Ale o nej viem, ze by ma nezradila, poznam ju, aka je povaha...
hej... ale to som prišla na to že to nebolo až také silné kamarátstvo..a tá úplne najlepšia kamoška čo sa poznáme fakt od narodenia, tak od puberty sme sa zmenili obe, každá si našla iné záujmy, čo sa navzájom "rušili"... proste sa z nás stali protiklady..ale tak stále sa bavíme jasné ale už to nie je ako bývalo... najlepší kamarát je preto pes
rani to a hlavne naserie. ale zivot ide dalej. vynadat jej do ksichtu (ved stale je sanca, ze si uvedomi, co spravila) pre lepsi pocit a uz sa nou dalej nezaoberat...
a mimochodom. nieco take ako najlepsia kamaratka uz fakt neriesim. proste bud si s niekym rozumiem (a teda snazim sa s nim travit cas) alebo nie.
Stalo sa mi to, v puberte sa z nej stala strašná sliepka... Ja som sa až tak nezmenila- nemaľovala som sa, nekupovala som si bravíčko a neuctievala som Edwarda Cullena- takže som bola automaticky trápna a ona ma vkuse ohovárala. Och, jasné... a nakoniec to zvalila na mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
no musis uviest priklad ze cim ta zradila lebo obcas dojde aj ku nedorozumeniu...
@mima14795
po pol roku sme si to nejak vyjasnili, išlo len o nedorozumenie
a mimochodom. nieco take ako najlepsia kamaratka uz fakt neriesim. proste bud si s niekym rozumiem (a teda snazim sa s nim travit cas) alebo nie.
zrada je hold zrada ...
.
ale sklamať ma už niekedy sklamala, a nie je to ľahké, hodne ma vie neiČo také vziať
ale odpúšťam, a niekedy sa bojím že až moc ľahko
ľudia to vedia využívať