mám trochu zrastené obočie a už mi to aj začína vadiť a chcel by som si dať to obočie upraviť v niakej ambulancii s týmto zameraním...počul som že sa obočie upravuje aj natrvalo laserom...máte s tým niekto skúsenosť?
Daj si ho vytrhať v nejakom salóne, tam ti to urobia profesionálne a možno aj bezbolestnejšie. Laserom to asi bude dosť stáť, ale zase je to trvalejšie.
Keby už celý dom nechrnel, tak si idem po pinzetu a pustím sa do vlastného..milujem si vytrhávať obočie a tlčiem sa do hlavy, že mi to napadlo urobiť až pred mesiacom
kriste. nič horšie ako oholené obočie si neviem predstaviť.
pinzetu kúpiš za pár éčok.
načo laser? ani jemnejšie chĺpky neodstráni natrvalo... iba ich zredukuje a ešte zjemní, a obočie je teda trošku hrubší chlp (teda... si myslím, na základe toho, čo som čítala )
okrem toho trhanie obočia (svojho) je moja najobľúbenejšia aktivita, keď sa mám učiť
Ja by som bola kludne aj za ten laser - na takuto malu plozku to nebude az taka horibilna suma a mas pokoj na dlhu dobu, plus niektore chlpky sa po zakroku nespamataju uz vobec. Skus si pozhanat info z najblizsich dermatologickych ambulanicii, kozmetiky alebo najlepsie z nejakeho centra lekarskej kozmetiky!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
urcite si ho nehol ziletkou!!! lebo tam potom budes mat prales
kriste. nič horšie ako oholené obočie si neviem predstaviť.
pinzetu kúpiš za pár éčok.
načo laser? ani jemnejšie chĺpky neodstráni natrvalo... iba ich zredukuje a ešte zjemní, a obočie je teda trošku hrubší chlp (teda... si myslím, na základe toho, čo som čítala )
okrem toho trhanie obočia (svojho) je moja najobľúbenejšia aktivita, keď sa mám učiť