vzdy ma zaujimalo, preco preco sa ciarky tahaju na zrkadlo . . .
nemyslim si ze to ma neaky extra prakticky vyznam, lebo sa da lahko najst aj ina hladka plocha . . . alebo je to preto, ze pika je niekedy malo a to ze vidim tie cary dva ma ma potesi
Horox: fetacka, hej uz som si zvykla ze mi tak hovoria... ale ako vobec mi to nevadi, apon zatial nie...dovod kedy mi zacne vadit fet bude vtedy, ak nim neako niekomu ublizim
1. niekto nema love na to aby plytval pikom ja osobne som pouzival zrkadlo nato aby som videl kazdu jednu bodecku ktora tam ostala(to neprehliadnes) a aby som si bol isty ze je vsetko zkonzumovane este som po tom zrkadle vzdy presiel nakoniec jazykom bo niekedy to piko je mokre a lepi sa ale teraz to uz neriesim
"antifetaci"...ak by som naprikad ja mal byt povazovany za fetaka len preto, ze som si to vyskusal, a neodsudzujem inych kt. to vyskusali tiez....tak kludne mozem byt aj fetak ak vam to spravi radost...
30. takych ja osobne za fetakov neberiem, ludia chcu experimentovat a bud tomu daju sbohom alebo sa do toho daju...a ti ktori si davaju dalej, ti su fetaci, zas sa tu niekto chyta za slova...to mam najradsej
30: niekto sa urazil? Pozri holka povedala ze si kazdy den da piko a sem tam koleso a koks... no ked nie je fetacka tak ja som matka teraza. Ty a dalsi ste sa postavil na jej stranu a pisali ste to vsetci v duchu ze to robite pravidelne ergo ste tam padli tiez.
fetak vobec nieje urazka, je to pomenovanie cloveka patriaceho do istej skupiny ludi... tak isto ako alkoholik, narkoman, alebo trebarz aj maliar... ludia si museli neako pomenovat to co sa deje okolo v skratke...inac by sa na miesto ,,vcera som bol s jednym fetakom´´ hovorilo ,,vcera som bol s jednym co si drvi pervitin, potom ho taha do nosa a ma divne stavy´´... myslim len ze tieto slova by sa mali adresovat aj spravnym ludom, lebo ak by som nefukala, tak by som to pochopila ako urazku a to uz len koli tomu, ze vacsina ludi si od ,,fetakov´´ drzi odstup a nema o nich zrovna najkrajsi nazor... a to ci si clovek fukol raz, 5krat alebo fuka cely rok,je kazdeho vec a mnozstvo nerobi fetaka fetakom, je to len nazov, len slovne pomenovanie... clovek ktory koli fetu okradne vlastnu mamu a pritom vie, ze doma ledva vyziju, alebo je schopny pre fet urobit cokolvek, aj ked to presahuje vsetky miery ludskosti, tak nieje fetak, je to obycajna spina, ktora zmeskala posledny vlak domov, spat do realneho sveta, ktoreho hlavnou podstatou nieje fet...
kto chce nech ma vola fetak alebo ako chce, ja viem kto som a tiez aj co robim a pri mnohych veciach viem ze to nieje spravne a nedopadne to dobre, no napriek tomu...
zivot ti to spocita a vrati, niekedy hned, niekedy neskor, kazde konanie ma svoje nasledky...
nie je zle padnut na kolena, ale je zle ked sa cloveku z nich uz nechce postavit...
ANO som fetak, taham kazdy den minimalne 3-4 krat, niekedy som aj cely tyzden hore a pritom vobec nemusim... a som zavisla, ale nie od pika ani ostatnych drog, som zavisla od priatelov a hlavne, som zavisla od rodiny... nemala som ziaden dovod zacat s pikom a zatial nemam ani ziaden dovod s nim skoncit, ale ak raz koli tejto chcemii ublizim ludom, ktorym na mne zalezi, tak moj odraz v zachodovej mise speni voda plna bieleho prasku a jedinu vec ktoru budem lutovat bude to, ze mi to muselo trvat tak dlho...kym pochopim...
je pol druhej rano, som zabalena do uteraka a rozmyslam co mam napisat...lebo ani nahodou nechcem obhajovat drogy a ani ludi, ktory koli nim skodia nie len sebe, len nechcem aby ste odsudzovali cloveka koli jednej veci voci ktorej mate svoje vyhrady skor, ako ho spoznate, pricom cisty clovek by vas podrazil mozno skor ako si myslite... drogy pozname vsetci a vieme ze su zle, ludi mame moznost spoznat... nieje to o drogach, ale o ludoch...
idem ja uz radsej, bo aj tak sa nikomu nebude chciet citat
48 - ja som si to nahodou cele precital a mas fakt zaujimavy pohlad na vec, hm, vobec ta neodsudzujem, ale nechapem, preco to robis, ked vlastne predpokladas, alebo aspon pocitas s tym, ze tym ublizis ludom, ktori ta maju radi. Chapes, skodis tym hlavne sebe, ale kedze im na tebe zalezi, skor ci neskor im tym ublizis, ci chces alebo nie. No a ze drogy vytvaraju zavislost, to je kazdemu jasne, ak dokazes bez toho vydrzat tyzden, to je fajn, ale dokazes s tym naozaj nadobro skoncit, ked zistis, ze tym fakt druhym ublizujes? Pises, ze drogy su zle, a zla vec urcite vzdy niekomu ublizi, nie?
49. iny clovek, ine skusenosti, iny pohlad... nastastie moj pohlad este nieje do blba a vnimam veci okolo... aaa, hej viem ze raz tym niekomu ublizim, tak ako kopa dalsich ludi to viem, a nie len co sa drog tyka... tak ako aj ked si par drbikov zmysli ze bude vojna, lebo ,,mam malo penazi a skapinam od hladu´´... a potom len haha chodte chlapi a zabijajte sa... sak sranda ne, priami prenos z kozeneho kresla, o bezpecie postarane... a pri pohlade do zrkadla sa len usmeje a vecer zaspi bez problemov... radsej budem fetakom...
Chrastavnose___ ja ako zodpovedna OSOBA voci tomu, ze na zrkadle nezostane ani jedno zrnko bieleho prachu.. ..ti slavnostne prisaham, ze pokazde ked budem upravovat kolaje, budu mat obe tu istu velkost!!! ...popripade ked ma najdes hojdajucu sa s jednou podkolienkou na noh sediet na posteli..MA ODFOT!!!...ALEBO NENAPADNE NATOC!!...ale nedovol mi byt vlacikom na kolajniciach.. .. hrozylo by vykolajenie..a ja by som sa zasa zobudila a nevedela de som.. len sa obavam ze fakt nebudem moct identyfikovatt miesto svojho nalezu..
___________HALOOO_______TEN POSLEDNY PRISPEVOK CO AKOZE NAPOSALA CHRASTAVNOSE___c.57____SO JEJ NAPISALA JA!!!!__SADLA SOM SI ZA KOMP A SOM SI NEVSIMLA ZE TO ONA JE PRIHLASENA__
_________PS..akurat sme si potahli _____________________uaaa...heh a najlepsie bude ked dneska pridem do skoly a oni ma vyhodia....__no sak dajako bolo dajako bude..
aaaaaaa...mimochodom, by ma zaujimalo, preco vsetci tak nadavaju na fetakov, nechcem ich obranovat, nemam dovod, ale nadavate na fetakov ako keby vam jebali do zivota, pritom si jebu iba do svojho...
...ano hovorim aj za seba a za kazdym ako si fuknem si poviem PRECO???
...jedna z otazok na ktore nikdy nebudem poznat odpoved...
...nikto kto nieco berie, nikto nevie, alebo nevedel na zaciatku preco...
...ale nejebte na fetakov, ktori ti nic nerobia, nenicia ten zivot tebe, niesi koli nim v nicom obmedzovany ty sam...
...vo svete sa deju kadejake svinstva, co ta oberaju o prachy, o zdravie, cas...
...len koli tomu ze su to pani v obleku a chvilku sa pred kamerou hraju na nieco inteligentne...
...myslim ze je kopec dalsich a horsich veci, co ti v zivote ublizia a nie niekto, kto si doma nieco da a ty o tom ani nevies...
...ano sama za seba priznavam, som fetak a som a som prijebany kokot ze to robim dalej, ked mi to v nicom neprospieva...
...ale to si kludne moze povedat aj clovek co si vytahuje cigu z krabicky...
ja newim čo sa čudujeteeeee... a nechapem ta holka, ked si uvedomuješ čo robiš a dalej sa jebeš v tych sračkaaach..... niketo v nejakom fore o drogach tu napisal, aby sme fetakov lutovali.... som proti.. prečo mam lutovat človeka, ktory si svoj koniec vybral dobrovolne?? čo potom taky čo sa narodi napr. so svalovou distrofiou??? ak viete čo to jee... a ja fetaka vnimam ako človeka ktory už taha čiarky, picha a tak... nie človeka čo zahuli ganju.. občas da nejaku tabletku.... hoci aj to nejak extremne neuznavam.... peace
66..no aja ja som volakedy bylinky a obcas kolacik...
65..ten kto povedal aby ich lutovali...nechapem... ved fetak je si vedomi ze taha ciaru..je si vedomi ze si jebe mozok..tak naco??..lutovat...ked bude naozaj chciet tak prestane..
ja osobne lutujem ludi, s pocitom ze clovek ktori robi nieco ine ako on sam nieje ho hoden...kazdy robi chyby... niekedy(nehovorim pokazde) treba respektovat tie chyby...lebo mozno by ten clovek nebol taky aky je..(ked ho mame ovsem radi)..
Inak sa prikláňam k zakladateľke témy - je to čisto jej vec či si dačo dáva alebo nie. VY jej to nekupujete, nenosíte, tak čo vás do toho??!
Poznáte ju? - Nepoznáte.
Zoberte si to takto - lepšie ako by mala byť každý deň v liehu. V koľkých prípadoch bolo, že sfetovaný človek niekoho zabil, zrazil alebo niečo podobné???
Kto vie, nech dá na známosť.
Doslova OŽRATÝ človek ani len nevníma čo a kde je. (nehovorím na tých, keď si niekto len pripije)
A na margo tej osôbky by som chcela dodať - každý jeden čo sem písal nech sa najskôr pozrie sám na seba, čo on popáchal. Kydať a osierať druhého je to najlahšie v živote. To vie úplne každý.
A na záver by som chcela dodať, že keby má každý jeden možnosť sa dostať ZADARA k čiare, verím tomu že 80% zo 100% by si tú linku určite fúkol!
68. mas pravdu ale to stou ciarou by som zamietla, jednoducho "ta ciara" je cesta dopekel. (neskusila a neskusim)to na com je velka zavislost je vskutku nebezpecne..ale to kazdy vie.. a opat kazdy si je toho vedomi. Ale "tu ciarku" by mali zakazat. tot moj nazor na biele.
Drogy su (bez akejkolvek propagacie) skvela vec, ALE vzdy je to o osobnosti. Ked som bola na zakladnej skole tak som si myslela ze fetaci su vsetci narkomani a trcia im ihly zo zil a stretavaju sa v schatralych budovach a tam umieraju na AIDS a Hepatitidu... ako som vyrastla uvedomila so msi, ze takto to vobec nefunguje. Nikdy som nestretla takehoto fetaka (100% patri opitym sockam). Nech si existuju.. kruto povedane, bola to ich volba.. ich cesta, zazili jeden skvely pocit a jednoducho to nezvladli.. smola
Ale ako sa hovori vsetko zle je na nieco dobre je na mieste.. a zalezi od sikovnosti, ako to clovek dokaze zuzitkovat. A o tom su presne drogy, bud to niekto neukeruje a skonci v tej spominaj budove ako ta "strasna troska" alebo si raz za dva mesiace poriadne uzije na druhy den sa zobudi, vybehne von a bude si uzivat zivot bez drog a spominat na den pred.
A nemam pocit ze si nicim zivot zijem zdravsie ako vacsina ludi na tejto planete (sice rastie prdel, ale poznate s vekom eeeeej veru ja som so svojim zivotom vazne spokojna, tie plany do buducnosti a postupne ako si splnam sny, jednoducho tym chcem povedat, ze su ludia a ludia (ake by to bolo keby sme mali vsetci rovnako zariadeny byt v panelaku ) asi dost fadne..
vy co len picujete, mate priestor, este nevidite svet tak akoby sa mal vidiet. Vsetko musi dozriet A dovolim si povedat, ze kazdy "fetacik" povie, ze vidi svet inymi ocami a niet sa comu divit. Nase vedomie je hlboka vec a drogy donho priamo vstupuju a nechaju ho rozvijat sa(ano do istej miery je to ako meditacia.. len je to protipol trofotropnemu systemu - ergotropny)
Jasne ze sa to daleko neda dosiahnut, lebo prilisny hazard s ergotropnym systemom garantuje schyzu a rozne dusevne choroby.. vo vsetkom je vocamsad pocamsad a vsetkeho vela skodi.
A este na margo dusevnych chorob poviem ze tych ludi by nemal nikto odcudzovat, vidia mnozstvo inych veci, ktore si bezny smrtelnik nikdy nevsimne.. a v tom je to.. nase vedomie, rozdiely medzi nami.
Kurnik som sa rozpisala. ospravedlnujem sa, je tam mnozstvo odbociek..ale mala som chut nieco popisat (kym zacnu friends)
tato tema sa pekne rozvinula, dokonca som ju do jedneho slova precitala celu-celucicku heh, ku koncu tusim tí "antifetaci" ani nemali co povedat..(nezastavam ani jendu skupinku)
66..s chrastou sme zacinali...byvame spolu... no z nerozlucnej dvojky co kedysi spajalo priatelstvo na zivot a na smrt je (aspon v tejto chvili pocit) u len potreba nebyt sam...
aha no widim ze sa trochu zmenila tema...teda ja len ze to zrkadlo je pi*ca...ja ho teda nemusim(teda no jako zena heeej mame welmi dobry wztah,travime spolu wela casu )...ale co sa tyka lajny na zrcaatku to je teda masaker este sa aj widiet...waa neznesem to...tod racej to kydnem na cdcko alebo palubowku hocikam kam sa da taku pol hodku sa w tom pobabrem aby lajna wyhowowala mojim geometrickym predstawam ,pomodlim aby mama odpustila a pak...co som si narysowala to si aj spapam ....hento,serte na te deprimujuce zrkadla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
a inak peace ...
starnem
tak ako bolo povedané v 18. príspevku, aby bolo vidieť všetky bodky
So,
let the fight begin!
ta ja fakt uz neviem ci vam vsetkym dneska drbe, alebo je to vo mne...
to je to iste ako fajciar
ked chce dakto vyskusat tak nech vyskusa ale ty kokso sak som videla ludi na druhy den po piku a ...
kto chce nech ma vola fetak alebo ako chce, ja viem kto som a tiez aj co robim a pri mnohych veciach viem ze to nieje spravne a nedopadne to dobre, no napriek tomu...
zivot ti to spocita a vrati, niekedy hned, niekedy neskor, kazde konanie ma svoje nasledky...
nie je zle padnut na kolena, ale je zle ked sa cloveku z nich uz nechce postavit...
ANO som fetak, taham kazdy den minimalne 3-4 krat, niekedy som aj cely tyzden hore a pritom vobec nemusim... a som zavisla, ale nie od pika ani ostatnych drog, som zavisla od priatelov a hlavne, som zavisla od rodiny... nemala som ziaden dovod zacat s pikom a zatial nemam ani ziaden dovod s nim skoncit, ale ak raz koli tejto chcemii ublizim ludom, ktorym na mne zalezi, tak moj odraz v zachodovej mise speni voda plna bieleho prasku a jedinu vec ktoru budem lutovat bude to, ze mi to muselo trvat tak dlho...kym pochopim...
je pol druhej rano, som zabalena do uteraka a rozmyslam co mam napisat...lebo ani nahodou nechcem obhajovat drogy a ani ludi, ktory koli nim skodia nie len sebe, len nechcem aby ste odsudzovali cloveka koli jednej veci voci ktorej mate svoje vyhrady skor, ako ho spoznate, pricom cisty clovek by vas podrazil mozno skor ako si myslite... drogy pozname vsetci a vieme ze su zle, ludi mame moznost spoznat... nieje to o drogach, ale o ludoch...
idem ja uz radsej, bo aj tak sa nikomu nebude chciet citat
ps> nie je fetak ako fetak
_________PS..akurat sme si potahli _____________________uaaa...heh a najlepsie bude ked dneska pridem do skoly a oni ma vyhodia....__no sak dajako bolo dajako bude..
hej dojdem ta po obede pozriet, len este raz, aka je presna adresa toho ustavu??
aaaaaaa...mimochodom, by ma zaujimalo, preco vsetci tak nadavaju na fetakov, nechcem ich obranovat, nemam dovod, ale nadavate na fetakov ako keby vam jebali do zivota, pritom si jebu iba do svojho...
...ano hovorim aj za seba a za kazdym ako si fuknem si poviem PRECO???
...jedna z otazok na ktore nikdy nebudem poznat odpoved...
...nikto kto nieco berie, nikto nevie, alebo nevedel na zaciatku preco...
...ale nejebte na fetakov, ktori ti nic nerobia, nenicia ten zivot tebe, niesi koli nim v nicom obmedzovany ty sam...
...vo svete sa deju kadejake svinstva, co ta oberaju o prachy, o zdravie, cas...
...len koli tomu ze su to pani v obleku a chvilku sa pred kamerou hraju na nieco inteligentne...
...myslim ze je kopec dalsich a horsich veci, co ti v zivote ublizia a nie niekto, kto si doma nieco da a ty o tom ani nevies...
...ano sama za seba priznavam, som fetak a som a som prijebany kokot ze to robim dalej, ked mi to v nicom neprospieva...
...ale to si kludne moze povedat aj clovek co si vytahuje cigu z krabicky...
...tiez ho nikto nenuti...
65..ten kto povedal aby ich lutovali...nechapem... ved fetak je si vedomi ze taha ciaru..je si vedomi ze si jebe mozok..tak naco??..lutovat...ked bude naozaj chciet tak prestane..
ja osobne lutujem ludi, s pocitom ze clovek ktori robi nieco ine ako on sam nieje ho hoden...kazdy robi chyby... niekedy(nehovorim pokazde) treba respektovat tie chyby...lebo mozno by ten clovek nebol taky aky je..(ked ho mame ovsem radi)..
Inak sa prikláňam k zakladateľke témy - je to čisto jej vec či si dačo dáva alebo nie. VY jej to nekupujete, nenosíte, tak čo vás do toho??!
Poznáte ju? - Nepoznáte.
Zoberte si to takto - lepšie ako by mala byť každý deň v liehu. V koľkých prípadoch bolo, že sfetovaný človek niekoho zabil, zrazil alebo niečo podobné???
Kto vie, nech dá na známosť.
Doslova OŽRATÝ človek ani len nevníma čo a kde je. (nehovorím na tých, keď si niekto len pripije)
A na margo tej osôbky by som chcela dodať - každý jeden čo sem písal nech sa najskôr pozrie sám na seba, čo on popáchal. Kydať a osierať druhého je to najlahšie v živote. To vie úplne každý.
A na záver by som chcela dodať, že keby má každý jeden možnosť sa dostať ZADARA k čiare, verím tomu že 80% zo 100% by si tú linku určite fúkol!
Drogy su (bez akejkolvek propagacie) skvela vec, ALE vzdy je to o osobnosti. Ked som bola na zakladnej skole tak som si myslela ze fetaci su vsetci narkomani a trcia im ihly zo zil a stretavaju sa v schatralych budovach a tam umieraju na AIDS a Hepatitidu... ako som vyrastla uvedomila so msi, ze takto to vobec nefunguje. Nikdy som nestretla takehoto fetaka (100% patri opitym sockam). Nech si existuju.. kruto povedane, bola to ich volba.. ich cesta, zazili jeden skvely pocit a jednoducho to nezvladli.. smola
Ale ako sa hovori vsetko zle je na nieco dobre je na mieste.. a zalezi od sikovnosti, ako to clovek dokaze zuzitkovat. A o tom su presne drogy, bud to niekto neukeruje a skonci v tej spominaj budove ako ta "strasna troska" alebo si raz za dva mesiace poriadne uzije na druhy den sa zobudi, vybehne von a bude si uzivat zivot bez drog a spominat na den pred.
A nemam pocit ze si nicim zivot zijem zdravsie ako vacsina ludi na tejto planete (sice rastie prdel, ale poznate s vekom eeeeej veru ja som so svojim zivotom vazne spokojna, tie plany do buducnosti a postupne ako si splnam sny, jednoducho tym chcem povedat, ze su ludia a ludia (ake by to bolo keby sme mali vsetci rovnako zariadeny byt v panelaku ) asi dost fadne..
vy co len picujete, mate priestor, este nevidite svet tak akoby sa mal vidiet. Vsetko musi dozriet A dovolim si povedat, ze kazdy "fetacik" povie, ze vidi svet inymi ocami a niet sa comu divit. Nase vedomie je hlboka vec a drogy donho priamo vstupuju a nechaju ho rozvijat sa(ano do istej miery je to ako meditacia.. len je to protipol trofotropnemu systemu - ergotropny)
Jasne ze sa to daleko neda dosiahnut, lebo prilisny hazard s ergotropnym systemom garantuje schyzu a rozne dusevne choroby.. vo vsetkom je vocamsad pocamsad a vsetkeho vela skodi.
A este na margo dusevnych chorob poviem ze tych ludi by nemal nikto odcudzovat, vidia mnozstvo inych veci, ktore si bezny smrtelnik nikdy nevsimne.. a v tom je to.. nase vedomie, rozdiely medzi nami.
Kurnik som sa rozpisala. ospravedlnujem sa, je tam mnozstvo odbociek..ale mala som chut nieco popisat (kym zacnu friends)