Chodíte radi na takúto turistiku? Určite sa tu nájdu ľudia, ktorí radi chodia za zrúcaninami hradov. Napíšte, kde ste všade boli a ako sa Vám tam páčilo.
Ja chodím na takéto akcie veľmi rada len v poslednom čase už nie je ani s kým.
bol som uz na Vinianskom hrade ale ten ma nejako moc teda neoslovil .... viac sa mi pacili hrady jasenov a cicva na cicve je este dokonca ja jedna komnata a da sa do nej ist ...
@nicoolka tato co som sem dal je zatial moja jedina kniha ale chcel by som aj povesti z nasich hradov ci ako sa vola ta kniha si teraz nespomeniem :-| ale bola vypredana ajtak ....
no zo zrucanin spišsky, šarišsky, vinniansky no a okrem toho som bola pozriet kastiel v markušovciach, betliari zamok v topolciankach a bojniciach, hrad krasnu hôrku
najkrajšie čo môže byť Hrušov je nádherný, a najzachovalejší v strednej európe. tam som cez leto chodievala pomerne často, lebo je blízko môjho bydliska. alebo aj Gýmeš. je ich veľa, nepamätám si názvy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
bol som uz na Vinianskom hrade ale ten ma nejako moc teda neoslovil .... viac sa mi pacili hrady jasenov a cicva na cicve je este dokonca ja jedna komnata a da sa do nej ist ...
velmi dobra kniha o hradoch je
» www.martinus.sk/?uItem=34719...
chcem ich prejst postupne vsetky + skombinovat to s turistikou pretoze nase narodne parky ( ja mam specialne rad poloniny )
mam zo spominanych hradov aj fotky tu v albume tak sa mozes pozriet ked chces
a už je to tam oveľa krajšie,keď sa postarali o to...
urcite chcem ist na Spissky, Oravsky a na Strecno kuknut.. raz..
nasiel som aj taketo fajne stranky
» www.turistik.sk/sk/lokality/vyc...
» www.eastslovakia.szm.com/zemplin.htm...
» www.martinus.sk/?uItem=68636...
A okrem toho sa teším na Červený kameň, kde som síce bola sto krát, ale sú tam každoročne hocijaké akcie šermiarske a hocijaké.
cerveny kamen nieje nahodou na zamaguri?