Čo ja viem, pre mňa život zmysel nemá a nechce sa mi mu dávať nejaký vymyslený len aby som si rozprúdil dopamíny v mozgu po každom checkpointe k nejakému cielu.
Ale nebavilo by ma žiť bez svojej drahej, keby sa jej niečo stane, dochovám ešte naše mačičky z lásky k nim a ich osobnostiam a z úcty k všetkému čo mi dala a čo spravila pre moju myseľ a nepochybne by som sa zabil. Nie že by sa vďaka nej zdal život znesiteľným a podobné sračky, ale veľa toho čo v sebe mám mám vďaka nej a veľa toho čo mám v živote sa vznáša medzi nami a s jej odchodom by to s rachotom dopadlo na zem a už sa nedalo dať dokopy.
Ja nemám zmysel ísť ďalej a považujem môj život za zničený, fakt už len prežívam zo dňa na deň a jediné o čo sa snažím aby som dožila aspoň v relatívnom pohodlí.
Ale jediné čo ma ešte drží tu je moja maminka, a to že by ju moja smrť zničila. kebyže ona umrie, tak sa na to asi definitívne vykašlem.
No dlhodobé zdravotné problémy od 17tich rokov mi ho pekne posrali, ale ešte nieje koniec, ešte sa to všetko na dobre obráti, no teda dúfam že hej ... @aventine to je smutne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale nebavilo by ma žiť bez svojej drahej, keby sa jej niečo stane, dochovám ešte naše mačičky z lásky k nim a ich osobnostiam a z úcty k všetkému čo mi dala a čo spravila pre moju myseľ a nepochybne by som sa zabil. Nie že by sa vďaka nej zdal život znesiteľným a podobné sračky, ale veľa toho čo v sebe mám mám vďaka nej a veľa toho čo mám v živote sa vznáša medzi nami a s jej odchodom by to s rachotom dopadlo na zem a už sa nedalo dať dokopy.
Ale jediné čo ma ešte drží tu je moja maminka, a to že by ju moja smrť zničila. kebyže ona umrie, tak sa na to asi definitívne vykašlem.