Chcela by som sa opýtať či niekto z vás nevie ako sa dá zrušiť nick, birdz meno.. (alebo ako to mam nazvať).. mám ešte jeden ktorý som si založila kedysi dávno a vôbec tam nechodím, a vôbec ho nechcem mať.
@tomas no nie.. ja mam rada svoj nick ale tento .. nie ten co som zalozila minule.. asi pred 3 rokmi alebo kolkými.. a je mi luto .. ale ta pouzivat ho nebudem tak je to myslim zbytocne.. ze tu je.. no nie??
Ja som už mala s tým skúsenosť, mala som založený nick, ktorý mal istú chybu v profile, požiadala som admina a po čase mi ho zrušil, za čo pekne ďakujem .
@tomas i ja som ti raz pisal ohladom zrusenia mojho duplikatu.
Ide o to, ze najprv som si zalozil ten, no kvoli urcitym veciam som si zalozil tento. A do tohto som prispieval ten ostaval prazdny a tak som ho celkovo prestal pouzivat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ide o to, ze najprv som si zalozil ten, no kvoli urcitym veciam som si zalozil tento. A do tohto som prispieval ten ostaval prazdny a tak som ho celkovo prestal pouzivat.