ludia,isto mi poradite..jak si zrusit konkto? resp. jak sa ztadial uplne vyhodit??? bez urazky, nechcem tu byt zapisana (neskore uvedomenie) z osobnych dovodov... thnx za radu...
ja som napisalal asi pred tyzdnom ze chcem zrusit strňare konto(centrofixxka) do redakcie, a nic sa neudialo..mozno ma redakcia len vela prace s niecim inym...teda dufam ze je to tak
no neviem sice ako je navrhnuty birdz, ale ja si myslim, ze uzivatelov mazat moc nepojde, pretoze si predstavte, ze ten uzivatel napisal nejake prispevky, zalozil nejake temy, blogy a bohvie co este a toto vsetko by sa muselo tiez zmazat (pretoze by to ako autora ukazovalo neexistujuceho uzivatela). Ale mozno sa mylim...
aj tak nechapem, co by niekoho mohlo viest k zruseniu konta
Určite sa dá mazať, po kliknutí na takehoto užívatela sa vačšinou objaví okínko Užívatel už nie je registrovaný na serveri.
Ale tiež nechápem načo vymýšlate blbosti. Myslím, že na redakcii majú dosť správ aj bez zbytočných hlúpostí typu zmažte mi prosim konto. Šak na neho prosto nechod a basta.
hmmmm.. vidim, ze poradit mi tu j schopnych asi len par ludi, inak, su tu vsetci az bars mudri... pokukat som pokukala a ked som nebola registrovana, nemohla som kuk vsetko, mf, nerieste, vdaka aj tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
no neviem sice ako je navrhnuty birdz, ale ja si myslim, ze uzivatelov mazat moc nepojde, pretoze si predstavte, ze ten uzivatel napisal nejake prispevky, zalozil nejake temy, blogy a bohvie co este a toto vsetko by sa muselo tiez zmazat (pretoze by to ako autora ukazovalo neexistujuceho uzivatela). Ale mozno sa mylim...
aj tak nechapem, co by niekoho mohlo viest k zruseniu konta
Ale tiež nechápem načo vymýšlate blbosti. Myslím, že na redakcii majú dosť správ aj bez zbytočných hlúpostí typu zmažte mi prosim konto. Šak na neho prosto nechod a basta.