to je ťažkô, ale som proti meneniu 2x do roka, ale zasa mi viac vyhovuje letný čas keďže sme na východnom okraji časovej zóny, tak strašne skoro tu vychádza a zapadá slnko... a zasa aby sme menili časovú zónu je blbosť... takže sám v sebe mám rozkol
Boha. Najprv nieco vymyslia, daju to ludom zrat, zvyknut si na to a ked je to uz samozrejme, tak to daju zrusit. A potom zase a znova a znova a znova. Toto je cista politika. Ides volit, ma ti zalezat na prezidentovi, na premierovi, na ministroch, volit volit volit, a zije sa skoro to iste, alebo sa nieco nedodrzi a podobne.
Skor za. (90%)
Podstata posunu casu bol/je ekonomicke hladisko. Aj ked si to neviem dostatocne vysvetlit pri sucasnej technologii. Keby sa technologia vedela segmentovat a nechcela sa pchat uple do kazdeho zadku a to uplne nevhodnym sposobom, nemuseli by sme sa obmedzovat v technologiach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Nepaci si mi korupcia na slovensku a preto podme do ulic ludkovia
Podstata posunu casu bol/je ekonomicke hladisko. Aj ked si to neviem dostatocne vysvetlit pri sucasnej technologii. Keby sa technologia vedela segmentovat a nechcela sa pchat uple do kazdeho zadku a to uplne nevhodnym sposobom, nemuseli by sme sa obmedzovat v technologiach.
A doporučujem si pozrieť toto video.
A komu sa video nechce pozerať, tak si predstavte ZIMNÝ čas v lete.
Východ slnka 3:20 --- Západ slnka 19:50 fakt úžasné