Keď dáš zrušiť účet, tak sa ti vymaže tvoje konto tak, že ho nikto nevidí, ale pokiaľ viem, tak sa to potom dá obnoviť, čiže niekde v ich vnútornej databáze sa to zachová. Viem, že jedna kamarátka to svojho času robila a potom jej to v pohode išlo akože "vrátiť". Ale inak sa ti vymaže z verejnosti všetko, to hej.
Pokiaľ viem, dá sa aj kompletne vymazať, ale je to tam jednak skryté a jednak je účet ešte mesiac archivovaný, než sa kompletne zmaže... aspoň tak sa mi marilo.
Da sa deaktivovat aj zrusit.... zadaj do googlu "how to remove facebook permanently" a urcite ti nieco najde, ja som to takto zrusila jedna radost, len musis vyckat nejaky ten cas. este jedna moznost je virtual suicide kde zadas hesla a loginy na vsetky tieto stranky /facebook,linkedin, twitter,myspace/ a postupne ti to zmeni hesla a myslim ze to celkovo vymaze aj obsah... no treba googlit co ti poviem, nie som si uplne ista
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A keď sa zase prihlásiš, VŠETKO sa ti obnoví tak ako bolo.