Mne pred dvoma rokmi zrusili..
Ze vraj som fake, ze pod tym uctom sa neskryva realna osoba a podobne kktiny.. Dalo sa to este s telefonnym cislom overit, ale som klikal, nech mi poslu sms, no bezvysledne.. Musel som spravit novy, ale ten som si uz sam zrusil..
Z ničoho nič ma odhlásilo keď som tam zrovna bola a už sa mi nešlo znova prihlásiť... Vyhadzuje mi že môj účet bol deaktivovaný.... Je tam odkaz na link v ktorom ich kontaktujete v prípade že si myslíte že vám bol účet deaktivovaný omylom... Tam im potom pošlete kópiu nejakého dokladu kde bude viditelna fotka, meno a dátum narodenia (ostatné som zakryla nie som mentol ako Cibulková).... Odpísali mi na mail že mi ho neaktivujú a že mi ani nemôžu povedať prečo... Napísala som im ešte raz ale neviem či to tam človek na to odpisuje či len automatické správy majú... :/ nech idú do riti
@soltino kládla inú otázku.. čo tak sa radšej zdržať komentára než obkecávať niečo odveci a zahlcovať zbytočnými poznámkami fóra? pre tvoju inteligenciu niečo málo z histórie FB - stalo sa pár prípadov, kde len tak, bezdôvodne zablokoval FB účty sám... bez udania dôvodu
@petra77737 až im presvietiš občiansky celý, tak ti ho mileradi odblokujú, ale to by som rozhodne nerobil bohužiaľ nepoznám nikoho, kto by to spravil, aby som ti porozprával ako dopadol, ale ak by si to náhodou spravila ty, tak ma potom informuj o tom, ako si dopadla.. ale každopádne to smrdí viac, než kolegové ponožky z roboty...
@nerwous15 Veď aj mne to bolo hneď podozrivé že či takto z ľudí len neťahajú údaje... Dala som si pozor aby tam nebolo viditelné nič čo by sa dalo zneužiť
@petra77737 skús si preštudovať všetky ich podmienky, kde majú napísané pravidlá o deaktivacií účtu a neuvedení dôvodov, možno niečo zaujímavé nájdeš, postupne ich zažaluj a vysúď miliardy
(alebo si založ nový účet, ktorý ti časom asi tiež zmažú, pretože je to v rozpore z nejakým ich pravidlom, kde sa píše čosi o tom, že nesmieš založiť viac než 1 účet bez ich vedomia a na založenie im musíš samozrejme poskytnúť svoje osobné údaje, takže ťa to výjde nastejno) to len tak pre zaujímavosť
"Nevytvoříte ani nebudete používat aplikaci třetí strany zahrnující obsah týkající se alkoholu, seznamování nebo jiný obsah pro dospělé (včetně reklam) bez použití odpovídajících omezení podle věku.".... a sme doma alkohol žeby im vadilo že na každej fotke mám fľašu v ruke??
@77hanes77 o politike isto nie.... ale komentujem často kade tade... je dosť možné že niekomu sa niečo nepáčilo a nahlásil ma.... ale určite to nebolo oprávnené
@77hanes77 "Unfortunately, for safety and security reasons, we cannot provide additional information as to why your account was disabled. We appreciate your understanding, as this decision is final."... toto mi napísali... asi to už nemá zmysel... urobím si nový :/
Ked niekolko xy ludi nahlasi tvoj ucet, tak ho zrusia. Takze to mohli byt tvoji kamosi, kt. Lezies na nervy so spamom, lakovanim kazdej picoviny a pod. ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ze vraj som fake, ze pod tym uctom sa neskryva realna osoba a podobne kktiny.. Dalo sa to este s telefonnym cislom overit, ale som klikal, nech mi poslu sms, no bezvysledne.. Musel som spravit novy, ale ten som si uz sam zrusil..
si založ nový, to je taký problém?
@petra77737 až im presvietiš občiansky celý, tak ti ho mileradi odblokujú, ale to by som rozhodne nerobil bohužiaľ nepoznám nikoho, kto by to spravil, aby som ti porozprával ako dopadol, ale ak by si to náhodou spravila ty, tak ma potom informuj o tom, ako si dopadla.. ale každopádne to smrdí viac, než kolegové ponožky z roboty...
(alebo si založ nový účet, ktorý ti časom asi tiež zmažú, pretože je to v rozpore z nejakým ich pravidlom, kde sa píše čosi o tom, že nesmieš založiť viac než 1 účet bez ich vedomia a na založenie im musíš samozrejme poskytnúť svoje osobné údaje, takže ťa to výjde nastejno) to len tak pre zaujímavosť
Myslím všeobecne (v skupinách, stránkach a pod...)
je mi tiež