no mozno trocha odveci a mozno ani tak moc ne..=D lol.. =D ale na bf som dostala dokopy 3bany a na gladiatuse 2... =D=D=D jebne ma.. vsade sa mozem prihlasit az v nowembry.. wrrr...!!! a to este ake dobre konta.. jaj..=D
inac mozte sa vyjadrit aj v diskusii, som ju prave zalozil dakujem
som zvedavy, kto toto ako prvy vymaze (ktory admin), nezacneme pisat aj mena zlych adminov?
ZMAZALA SOM TI FÓRUM NIE PRETO, ŽE TI BRÁNIM VYJADROVAŤ SA, ALE PRETO, ŽE SA MÁŠ VYJADROVAŤ V TOM, KTORÉ UŽ EXISTUJE. TO, ŽE TY SI LEMRA, ABY SI NAPÍSAL JEDNO SLOVO DO VYHĽADÁVANIA, ABY SI SI TÚ TÉMU NAŠIEL, JE TVOJ PROBLÉM, NIE MOJA CHYBA.
@damien11 no tak to je fakt super upravovat niekoho anketu jezis nieco blbsie som este nevidel neries to ona sa tak narodila s tym uz nic nespravis a ona si mysli, ze je velmi inteligentna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
som zvedavy, kto toto ako prvy vymaze (ktory admin), nezacneme pisat aj mena zlych adminov?
ZMAZALA SOM TI FÓRUM NIE PRETO, ŽE TI BRÁNIM VYJADROVAŤ SA, ALE PRETO, ŽE SA MÁŠ VYJADROVAŤ V TOM, KTORÉ UŽ EXISTUJE. TO, ŽE TY SI LEMRA, ABY SI NAPÍSAL JEDNO SLOVO DO VYHĽADÁVANIA, ABY SI SI TÚ TÉMU NAŠIEL, JE TVOJ PROBLÉM, NIE MOJA CHYBA.
kazdopadne som s ADMINMI SPOKOJNA!!!!!!
» www.birdz.sk/forum/ste-spoko...
rozoberá tam konkrétny problém s jednou adminkou, ktorý ho motivoval aj k založeniu ankety ktorú máš práve otvorenú