mala som vsetky 4 ulozene (neprerezane), tri z nich mi vyberali chirurgicky a na posledny som objednana, tiez mi ho budu rezat. napuchnuta som bola po kazdom aspon 5 dni a spodne oba aj neskutocne boleli, horny menej. museli mi ich vybrat kvoli miestu na ostatne zuby.
mám obidva horné, hoci nedorástli celé, sú len také zakrpatené ale nemala som bolesti, keď mi rástli a nemám s nimi problémy, len sa k nim pri čistení dostávam troška tažšie
2 narástli v pohode. Síce boleli, ale prežila som to. Jeden ešte ani "nevyklíčil" ale zato ten štvrtý bol poriadna sviňa.
Rastie na etapy už asi 5 rokov a v rôznych intenzitách pobolieval. (Zubárka mi na to raz dala aj taký olejček). Tento proces dosiahol vrchol asi pred mesiacom, keď to začalo bolieť viac ako inokedy a ako bonus mi opuchla polka ksichtu do gigantických rozmerov. Musela som brať antibiotiká a každý deň po dobu 4 dní som chodila na výmenu drenážky (taký papierik napustený nejakou nechutnou vodičkou čo mi nadlabala teta zubárka do ďasna všade okolo toho zuba).
Inak, deň keď som s tým išla zubárke bol asi veľmi smolný, lebo s tým istým problémom tam vtedy okrem mňa prišli asi ďalší 3 opuchnutí ľudia. A teta zubárka sa na tom smiala.
3 sú von, štvrtý sa derie. Teda vlastne teraz má pauzu. Keď sa tie svine derú, je to riadna bolesť. A takmer vždy vtedy ochoriem na hrdlo... Tak ma od 17 rokov trápia. Snáď to aj ten posledný stihne pokým budem mať 20.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
kamoška bola na operácii bo jej rástli úplne zle
a zubárka mi povedala že skoro všetkým maturantom začínajú rásť tesne pred maturou
Rastie na etapy už asi 5 rokov a v rôznych intenzitách pobolieval. (Zubárka mi na to raz dala aj taký olejček). Tento proces dosiahol vrchol asi pred mesiacom, keď to začalo bolieť viac ako inokedy a ako bonus mi opuchla polka ksichtu do gigantických rozmerov. Musela som brať antibiotiká a každý deň po dobu 4 dní som chodila na výmenu drenážky (taký papierik napustený nejakou nechutnou vodičkou čo mi nadlabala teta zubárka do ďasna všade okolo toho zuba).
Inak, deň keď som s tým išla zubárke bol asi veľmi smolný, lebo s tým istým problémom tam vtedy okrem mňa prišli asi ďalší 3 opuchnutí ľudia. A teta zubárka sa na tom smiala.
ale jeden sa predsa len predral.