K zubárovi chodím od prvej triedy na základke. Moja prvá zubárka bola viac mäsiarka ako zubárka ale to som netušila čo ma čaká, keď som prestúpila k ešte horšej. Bola milá faj, aj sestrička tak zlato škúlila ale ona nevedela ani vŕtať a to bola detská zubárka. Keď som mala hnisavý zub a skurvene to bolelo tak som za dva mesiace u nej bola 27krát ( to som si presne zrátala v žiackej ) potom ma prepísali k úplne úžasnému zubárovi, ktorý véééľmi sympatický a vždy mi rozpráva vtipy a potom mi hovorí nech sa už toľko nesmejem keď mi vŕta. Je síce trocha drahý a pravidelne som k nemu chodila v dvojmesačných intervaloch asi 2 roky aby mi všetko doopravoval. Za jednu plombu zaplatím asi 15-20 eur. A mám posledné dva zuby bez plomby. Cha, ale už len týždeň, lebo mi ide vŕtať sedmičky. A milujem ho aj za to, že mi dá ospravedlnenku na celý deň aj keď som bola len na preventívnej
2.super spomienky zubar bol uuplne zlaty najprv mi dal ceresnovu kasicku aby som necitila inekciekciu potom inekciu a az pak zacal vrtat cize ma nic nebolelo a stale kecal čiže aj bát som sa prestala veelmi rychlo D
3.za to vsetko aj z inekciou som platila okolo 200sk
4.neviem naposledy asi pred 2mesiacmi na prehliadke(kazdy pol rok)
aj ja som si myslela ze mam krasne zdrave zubky. potom som ale prisla do zubara na preventivnu a bum, mam spolu presne 10 kazov, z toho 5 kazov bolo na dvoch zuboch. vysolili sme 40 eur za prehliadku( chodim k sukromnikovy...drahy, ale zato velmi dobry) a za kazdu jednu plombu zaplatim 50 eur......tie 2 zuby s piatimi kazmi mi urobil dnes, preto som aj zakladala tuto anketu , no este 2 navstevy a budem mat potom
@Viollin chodila som kazdy rok k nasmu dedinskemu zubarovi. na konci roka, ked som tam bola naposledy, mi povedal, ze tam mam 2 male kazy, ze pockame, kym budu vycsie a potom budeme vrtat. vtedy som to nechala tak. prednedavnom mi potom oco povedal,ze ma objednal k sukromnemu, ze on mi ich vyvrta. no a sukromnik mi povedal....ejha , toto niesu 2 kazy ... a tak som skoncila ako som skoncila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. dosť zlé... kopala som zubárku lebo som sa strasne bala vrtačky
3. este som nemala bombu
4. asi pred par mesiacmi
5. ani jednu
2. Spomienky na tieto časy mám veľmi zlé, nenatrafil som na dobrého zubára, tak som radšej 4 roky k zubárovi nechodil
3. Jedna plomba ma stojí okolo 30 euro
4. Tento mesiac, k zubárovi teraz musím chodiť raz za mesiac.
5. Neviem presne, cca 10, ešte mi má ale robiť 9 zubov.
2.dobré zubárčina ma chvílila aká som dobrá
3.3€
4.cez školský rok mohol byť marec-apríl
5.asi tak5
2.Spomienky asi bolestivé =D
3.Jedna blomba=600sk cca čiže 20 €
4.Pred 5-timi mesiacmi tuším =D
5.3-5 =D netuším
2. debilneho zubara som mal asi do 7 rokov
3. neviem
4. zalezi u ktoreho ale pred 2 mesiacmi a v piatok idem (strojcek)
5. vela ani si vsetky nepametam ale myslim si ze okolo 15 ked neberiem do uvahy vseliake dvojite a tak, mam zle zuby a nejak nic s tym nemozem robit
2.super spomienky zubar bol uuplne zlaty najprv mi dal ceresnovu kasicku aby som necitila inekciekciu potom inekciu a az pak zacal vrtat cize ma nic nebolelo a stale kecal čiže aj bát som sa prestala veelmi rychlo D
3.za to vsetko aj z inekciou som platila okolo 200sk
4.neviem naposledy asi pred 2mesiacmi na prehliadke(kazdy pol rok)
5.a mam 2
4. asi pred rokom, na prehliadke
5. 0
2. normálne, ako keď človeku vŕtajú zub
3. nemám ani šajn
4. ak sa ráta čeľustný ortopéd, tak dnes. Ak zubár, tak neviem, dakedy na povinnej pár týždňov dozadu (alebo mesiacov, nemám prehľad o čase
5. jednu
2.vtedy to bolo fajn este...vtedy
3.nula, blomby som mala ked som mala este mliecne aj to len na jednom zube,a to nvm kolko stalo
4.asi dva mesiace dozadu...alebo len jeden?...mam strojcek tak tam musim chodit kazdy mesiac
5.nula...nejem sladkosti ale papam ovocie
2.takze nemam mat na co spomienky
3.nemozem vediet cenu plomby
4.na preventivnej prehliadke niekedy asi dva mesiace pred koncom skolskeho roka
5.nastastie nemam ani jednu...
mam rada svoje zubky..
aj ja som si myslela ze mam krasne zdrave zubky. potom som ale prisla do zubara na preventivnu a bum, mam spolu presne 10 kazov, z toho 5 kazov bolo na dvoch zuboch. vysolili sme 40 eur za prehliadku( chodim k sukromnikovy...drahy, ale zato velmi dobry) a za kazdu jednu plombu zaplatim 50 eur......tie 2 zuby s piatimi kazmi mi urobil dnes, preto som aj zakladala tuto anketu , no este 2 navstevy a budem mat potom
ale inac casto kvalita zubov zavisi od genetiky a mozes sa ist ustvat a aj tak to nebude ono...
daj si rovno setko vytrhat a dat nove take porcelanove s tym budes mat pokoj