O necelí týždeň mi budú lepiť strojček, neviem ako to bude či budem musieť mať gumičky alebo nie, ale viem že moja zubná ortopédka ich dáva , tak neviem rozmýšlam nad červenou, sivou alebo fialovou farbou, ktorú si mám vybrať? Alebo akú farbu by ste mi
Ja som si dával na strojček gumičky biele a strieborné, nech je ten strojček čo najmenej výrazný bo som sa zaň trošku hanbil Ale inak sa mi vtedy páčila napríklad i tyrkysová farba gumičiek.
Jaka sa ti lubi. ja som chcela vzdy iba sede a na stolicky mi vzdy jebla kriklavo oranzove, lebo ich mala vela, nikto ich nechcel a stolicky ti malokto vidi.
ja som mala kazdy mesiac ine
najkrajsie boli ale tyrkysove a potom som mala oblubenu rasta kombinaciu
a vystriedala som za cely cas nosenia asi vsetky farby okrem zltej, bielej, ciernej, sedej a hnedej
daj si slabo ružové, tie sú také decentné ani nie krikľavé ani nevýrazné, také fajn mala som aj fialové, viac farieb som nestihla ale tie ružové boli pekné fakt
@1ivanushka1 hej, dá sa mať aj bez gumičiek ... a ak sa môžem spýtať, mala si takú svetlo fialovú ale tmavo fialovú, lebo ja by som chcela radšej tu tmavú, a ak si mala tú tmavo fialovú tak ako to vizeralo?
@zabka95 no zo začiatku boli také svetlo fialové ale po čase stmavli a vôbec sa mi nepáčili už preto by som volila tú ružovú, ale budeš mať času dosť na vyskúšanie všelijakých farieb, vyber takú ktorá ti padne do oka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja som asi vyskusala vsetky farby co boli v ponuke a bolo ich dost
najkrajsie boli ale tyrkysove a potom som mala oblubenu rasta kombinaciu
a vystriedala som za cely cas nosenia asi vsetky farby okrem zltej, bielej, ciernej, sedej a hnedej
daj si slabo ružové, tie sú také decentné ani nie krikľavé ani nevýrazné, také fajn mala som aj fialové, viac farieb som nestihla ale tie ružové boli pekné fakt