Ja ked som mala farebne, tak len bud tmave cervene alebo uplne tmave modre, vyzera to podla mna urcite lepsie ako tie ziarive farby, ale najradsej som mala take drotiky namiesto gumiciek
ja som mala len prvý krát gumičky, potom mi dávala už len drôtiky .... najskôr som bola naštvaná že si nemožem vyberať farby .... no potom som bola rada, že nemám papuľku ako dúhu čisté drôtiky sú najs
@ress@ibabel , áno ja by som bola tiež rada kebyže nemám žiadne ale tie gumičky niesú len tak na parádu on spájajú zuby či čo to, ale tiež nechcem žiadne tyrkysové ani rúžové, ja si budem dávať šedé, bordové, a tak..
tie drôtiky-drôtik plnia tú istú funkciu (nebavíme sa teraz o drôtiku, ktorý prechádza stredom cez všetky "kocečky" ) lenže ak máš ten drôtik, ťah je silnejší .... nuž, veľa šťastia .... ja sa dúfam toho kríža už čoskoro zbavím
@madiee " a potom som si ich dala dole " . .a to si myslíš že oni sú tam len tak? D... ježiš mária..keby asi neboli také potrebné tak ich zubárka pri každom odpadnutí asi nedopĺňa nie?
@zabka95 Myslela som presne tie, co @isabel Skus sa opytat zubarky na to ak chces, mne inak gumicky vzdy za ten mesiac medzi kontrolami aspon 2-3 odpadli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov