dnes mi dala tá celustna ortopedka dole zo zubov strojceky .. zobrala mi znova odtlacky a koniec ze uz tam chodit nemam .. nemala mi dat nejaky ten system ktory sa ma nosit nejaky cas , aby sa zuby zas nepoposuvali do povodneho stavu ??
@najivna taka milá blondava teta ktora to robi ale fest nekvalitne kazdemu co poznam co k nej chodili sa im strojcek rozpadavaj (aj mne) a picuje na kazdeho dookola ze to si rozjebkavame naschval .. tak jej moj otec povedal nech mi to dá dole .. ked mi ho dala dole predcasne tiez by mi mala dat ten system nie ? ..
@mauinka tak elbo moja originál zubárka ( ) ma tam ku nej ''objednala'' , proste ju poznala a dohodla mi vsetko u nej .. ale ked sa mi to poposuva nazat ? co potom ? ist k inej ? ..
no ako ja som strojček nikdy nemala, ale môj brat hej a toto mi príde ako celkom divný postup... :/ asi by som tam nešla a prešla k nejakej inej... veď povedz tej svojej "originál zubárke" že hentá je naprd
Ak si mala len nočný strojček a povedala ti že nech ho už nenosíš tak to je v pohode ale ak si mala ten trvalý alebo ako to nazvať (predpokladám že si mala ten ked ti ho musela dávať dolu ) a nedala ti tú dlahu tak je tá zubárka totálna piča . Zuby sa ti nie len vrátia do pôvodného stavu ale môžeš to mať oveľa horšie .
mám strojček a aj mne sa dodrbáva občas(ale je to moja vina) ....ked máš strojček nemáš robiť tamto hento jesť toto a toto ..atď.. a ked jej tvoj otec povedal nec ti ho dá dolu tak pochybujem žeby ti dala nový ... aby jej zas niekto prišiel povedať že je zly? ....
@bbea tak aj som nanho davala pozor ona mi hovorila ze nemam jest ani rozky .. co som mala zit zo vzduchu ? .. nie novy ale tú ''dlahu'' alebo co sa to dava , co sa ma nosit prvé 3 mesiace myslim a potom nocny ,.. a ona nic nedala len povedala '' no a teraz dufajme ze sa ti zuby nepoposuvaju nazat'' ...
@dragonfly1 hej mala som ten fixny , dnes mi poodlepovala vsetko vycistila zuby od lepidla a poslala ma prec so slovami '' teraz dufajme ze sa ti zuby nepoposuvaju nazat ....''
no mala by ti dať ten nočný aj ja ho mám..inak nepomáha..už sa mi zuby vracajú a to ho nosím poctivo každý deň..po takej hodine už ich mám mimo..dokonca zub čo som mal dobre sa mi dosral (ešte počas strojčeku(
@smartboy mne nic nedala .. uz od rana od 9tej kedy mih o dala dole si pozerám na zuby ci sa posunuli i ked len o 1mm .. ale nic .. hej aj ja som mala jeden zub pokriveny , ale narovnal sa mi .. a teraz drzia zatial .. dufam ze sa to neposerie ... :/
@smartboy presne .. ked ju vidim uz ju mam chut kopnut a ona ked vidi mna uz sa jej dviha tlak .. neviem skusim sa opytat asi tej mojej normalnej zubarky , a mozno ona tam daco poriesi u tej chevy ortopedickej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
preboha ved ked ti nedala nocny strojcek sa ti to vrati nazad to co je za pizdu?
ale mal som len dole, neviem ako je to s horom
inak tiež som mal takú jebnutú doktorku a vkuse po mne hučala ked som ho mal každý mesiac rozdrbaný.. taká nepríjemná krava
ale neboj nezanedbam ta Tetrov ..... Maťo
Ale pocitaj s tym ze na nejake tazke party nemozem ist , lebo netrafim domov
Zoberem si viac penazi a dam si aspon 4 tie toasty
no zober !! ale nezabudni berieš kolo !! a pijem rum !