Nie, ani keby som mohol. V kolotistane to nemá zmysel, človek sa snaží docieliť zmenu a nadpolovičná väčšina to nielen ignoruje, ale dokonca sabotuje. Treba ich tam proste nechať tak, nech ich ojebavaju a okrádajú koľko to len dá.
Na vlastne ani neviem či sa u nás bude konať...
Ale snažila som sa nájsť na Google viac informácií a našla som k tomu"úžasnú"diskusiu na Modrom Koniku... Tie tety mi vždy zdvihnú náladu...
Nie.
Lepšie investujem svoj čas
Btw, keby sa každý Slovák namiesto takýchto pičovín venoval napríklad biznisu, hneď by to na Slovensku vyzeralo inak.
Ale nieee radšej protestujme a nadávajme ako tu nič nefunguje.
paci sa mi ako sa nato ludia pozeraju z vrchu so slovami "je to politicke fuj" akoze velke prekvapenie ze politika ma byt verejna vec a ma byt v zaujme kazdeho. ak sa o politiku niekto nechce zaujimat tak nech sa odstahuje niekam kde je diktatura a nech tu nevyuziva vyhody demokracie.
a druhy extrem sa mi paci - bud budem sediet doma na zadku alebo vtrhnem na urad vlady a vsetkych povyhadzujem z okna, nic medzi tym neexistuje!
@laurikaaa Napríklad pracovaním na sebe, zarábaním, stretnutím sa s ľuďmi na ktorých mi záleží.
A nie nejakým pochodom ktorý nič nezmení a o 2 mesiace sa naňho úplne zabudne.
Joj, ja sa zakaždým pri takýchto udalostiach (protesty, pochody, referendá, voľby) rozčulujem nad nečinnosťou ľudí v mojom okolí lebo si povedia: šak aj tak sa nič nezmení
@11 to je kokot, to je kokot, to je kokot...."mam v pici politiku, idem podnikat". i dont even...
ludia, ved majte rozum. nechodte pochodovat, ujdite zo slovenska. ak sa aj nieco podari zmenit, tak z toho budu profitovat aj vyssie zmienene retardovane hovna. majte rozum, ved. nechajte ich tam, nech maju pici, nech si pokapu.
@moouselet Lneže vieš tu nejde len o tú hodinku, ale o to že takýto prístup majú Slováci stále počas celého života.
Oni nehľadajú riešenia, oni hľadajú problémy.
A neriešia ich. Radšej hľadajú vinníkov.
Slováci nepohnú ani prstom ale 24/7 sú schopní pičovať do tých pár desiatok ľudí v parlamente že to kvôli nim neni v BA mrakodrap.
Keby namiesto taha založili firmy a profitovali, mohli by ten mrakodrap postaviť.
štát nie je obraz politikov. To je len časť, v dnešnej dobe majú obrovskú moc samotní občania.
Slovensko je také aké je kvôli jeho obyvateľom ktorí dokážu maximálne pochodovať aj keď si veľmi dobre uvedomujú že tým nezmenia ani kkt.
@tralalibang ani nie tak proti Burešovi ale preto že chcel vymenovat za predsedu komisie na kontrolu GIBS(Generální inspekce bezpečnostních sborů) komunistu Ondráčka ktorý ešte ako príslušník pohotovostného oddielu VB mlátil ludí na Vaclaváku
@vsakpredsajaa Trosku to tak z tvojich komentarov vyznelo. Napriklad tu:
Slováci nepohnú ani prstom ale 24/7 sú schopní pičovať do tých pár desiatok ľudí v parlamente že to kvôli nim neni v BA mrakodrap.
Keby namiesto taha založili firmy a profitovali, mohli by ten mrakodrap postaviť.
@tralalibang SLOVÁCI nie je synonymum pre VŠETCI SLOVÁCI.
Myslel som tých čo sú práceschopní, v najlepších rokoch a čo majú potenciálnu kariéru pred sebou - zopár z nich by mohlo začať rozmýšľať nad založením firmy, ďalší môžu rozbehnúť inú kariéru.
To sa tak píše, keď chceš ukázať príkladom, že ten mrakodrap v BA môže byť ak by sa Slováci venovali niečomu prospešnému a nie pochodu.
@oiquell77 ako sa dá protestovať za to aby to tu fungovalo? Teda dá sa, jasné, ale ostane to len pri proteste. Pretože protestom sa nedá dosiahnuť to, aby to tu fungovalo. To sa dosiahne iba ak budú ľudia aktívnejší.
Neexistuje alternatíva ktorá by spravila výrazný rozdiel oproti dnešnej vláde. Jediná možnosť sú samotní ľudia, ktorí ako vidieť strácajú svoj čas nezmyselnym protestom.
Genius budeš skôr ty ak dokážeš protestom vybudovať fungujúce Slovensko.
@vsakpredsajaa vravim, cisty genius ten prostest je v prvom rade vyjadrenie obcianske nespokojnosti s praktikami sucasnej vladnej strany. Je to pravo a od urciteho bodu aj povinnost obcanov, mozno to bude preto, ze republika je odvodena od res publica, co cuduj sa svete znamena vec verejna. Demokracia znamena vlada ludu, v nasom pripade je zastupitelska. Ak zastupca ludu hrabe, kradne, dosadza vsade "svojich ludi", dokazy o svojej trestnej cinnosti odpratava, na otazky neodpoveda, len trapne a demagogicky obvinuje vsetkych okolo, nieco je evidentne zle. Ludia nemozu byt aktivnejsi, ked ich zamestnava zbytocna byrokracia, vsade musia nejake znamosti, aby nieco v rozumnom casovom horizonte vybavili a peniaze na modernizaciu systemov sa prejebu. Ja osobne sa nemam nejako zle, zarabam nadpriemerne, ale mam postihnuteho syna a akykolvek uradny ukon je martyrilandStat na ztp jebe. Cely vidiek na vychode je vyludneny no mans land. Statisice mladych zdrhli von. Peniaze na vedu a rozvoj sa taktiez prejebu. Zdravotnictvo je v katastrofalnom stave, cakarne u vacsiny odbornikov su zamorene smradlavymi dochodcami a zamestnany clovek sa tam vobec nedostane. Ureven vzdelania je nula nula hovno. Treba ich odtial vykopat a kopat ich do riti celou cestou na belize, kde pravdepodobne skoncia. Potom mozme riesit, co dalej, ale skor, nez hranol a spol rozjebu aj to, co ako tak funguje. P.s. nepis mi sem prosim hlody o svojom podnikani , jednak ti neverim, ze podnikas, mozno tak v ovb alebo u ineho predajcu hovna a dvak ma to proste nezaujima.
@vsakpredsajaa ty debil! To si sa vyfarbil, keď do tejto témy trepeš svoje nezmysli o podnikaní. Keď podnikatelske prostredie ja na Slovensku úplne nepriaznivé pre každého. MINIMU, sa niečo podarí. A ak chceš na Slovensku niečo dosiahnuť, musíš sa spolčiť s inými, musíš proste liezť iným do zadku, musíš si spraviť kontakty. Ak chceš niečo presadiť alebo ak sa chceš presadiť. Samozrejme mám namysli poctivé podnikanie. Nie odrbávanie, dôchodcov, naivných ľudí, a hlupákov, presne tak ako to robí SMER-SD celých 10 rokov. Potom áno, bude sa ti dariť, ak nemáš kúsok cti, klameš s radosťou na dennom poriadku, máš záujem vyvolávať konflikty, a nemáš chrbtovú kosť.
Dokázal sa tu poraziť komunizmus.
Teraz prišiel čas poraziť komunistov v demokracii!!!
ja neviem, proste moze byt dakto tak prijebany? toto by som pred sudom povazoval za platny dokaz pre zbavenie niekoho svojpravnosti, toto je godmode kokotizmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ale snažila som sa nájsť na Google viac informácií a našla som k tomu"úžasnú"diskusiu na Modrom Koniku... Tie tety mi vždy zdvihnú náladu...
Lepšie investujem svoj čas
Btw, keby sa každý Slovák namiesto takýchto pičovín venoval napríklad biznisu, hneď by to na Slovensku vyzeralo inak.
Ale nieee radšej protestujme a nadávajme ako tu nič nefunguje.
a druhy extrem sa mi paci - bud budem sediet doma na zadku alebo vtrhnem na urad vlady a vsetkych povyhadzujem z okna, nic medzi tym neexistuje!
A nie nejakým pochodom ktorý nič nezmení a o 2 mesiace sa naňho úplne zabudne.
Nejaké logické argumenty som ani nečakal
prave ma k tomu toto forum vyhecovalo
lebo 18-rocna Narazu by isla prva s tromi vagonmi kamaratov a hanbila by sa za sucasnu Narazu, keby nesla
ludia, ved majte rozum. nechodte pochodovat, ujdite zo slovenska. ak sa aj nieco podari zmenit, tak z toho budu profitovat aj vyssie zmienene retardovane hovna. majte rozum, ved. nechajte ich tam, nech maju pici, nech si pokapu.
Oni nehľadajú riešenia, oni hľadajú problémy.
A neriešia ich. Radšej hľadajú vinníkov.
štát nie je obraz politikov. To je len časť, v dnešnej dobe majú obrovskú moc samotní občania.
Slovensko je také aké je kvôli jeho obyvateľom ktorí dokážu maximálne pochodovať aj keď si veľmi dobre uvedomujú že tým nezmenia ani kkt.
Jedine ty.
Myslel som tých čo sú práceschopní, v najlepších rokoch a čo majú potenciálnu kariéru pred sebou - zopár z nich by mohlo začať rozmýšľať nad založením firmy, ďalší môžu rozbehnúť inú kariéru.
To sa tak píše, keď chceš ukázať príkladom, že ten mrakodrap v BA môže byť ak by sa Slováci venovali niečomu prospešnému a nie pochodu.
Neexistuje alternatíva ktorá by spravila výrazný rozdiel oproti dnešnej vláde. Jediná možnosť sú samotní ľudia, ktorí ako vidieť strácajú svoj čas nezmyselnym protestom.
Genius budeš skôr ty ak dokážeš protestom vybudovať fungujúce Slovensko.
Dokázal sa tu poraziť komunizmus.
Teraz prišiel čas poraziť komunistov v demokracii!!!
A keby nie som PN, tak by som bol na nočnej. V tej skurvenej továrni.