Až teraz si všimlo Jeho Vysokoblahorodie, čiže ja, že zradcovia nesprístupnia Národnú zradu zrakom verejnosti. Zrejme tak činia po tých x incidentoch, ktoré na tejto zločineckej pôde vznikli v uplynulých mesiacoch.
Pokiaľ niekto robí neporiadok, sú to predovšetkým poslanecké ošípané v rokovacej sále, kvávajúce podľa inštrukcií Pašku a hlasujúce na základe polohy palca Laššákovej.
@pesadilla Narkoman zo SaS-ky má potrebu palcovať aj v súčasnosti. Pokiaľ ale mám byť úprimný, Žitňanskú som palcovať nepostrehol. Ale nepopieram to, palcovať mohla.
@bieloggvardejec
ten narkoma ako ho nazývaš svojho času povedal jednu múdru vec, ktorú väčšina ľudí, kvákajúca o palci baky laššákovej nevie pochopiť, a to že každý poslanecký klub má jedného určeného človeka, ktorý ukazuje svojim, ako zahlasovať. Ale jasné, laššáková je smeráčka, tak je zrazu problém.
Čo sa týka Žitňanskej, tak tá ešte keď bola v SDKU bola týmto povestná a ani s atým netajila - ak neveríš, tak sú na to aj fotky
@9@13@16 Nezmôžeš sa na nič iné iba neustále opakovať tie trápne a naivné Vaskyho frázy? Skús premýšľať aj sám - nerecituj - aspoň raz. Celkom slušne ti vymyl mozog - pokiaľ viem - tak politika nie je o dobre a zle a nedelí sa na hajzlov a tích dobrých. Samozrejme, že ten dobrý je len Vasky a vy ostatní, ktorí moc premýšľať nepotrebujete - len opakovať nezmysli.
@james98 Starý dedo Vasky mi je ukradnutý. Politikov som považoval za nebezpečnú škodnú od samotného počiatku. Je zaujímavé, že odstreľ premnoženej divej zveri je povolený, zatiaľ čo...
@pesadilla To iba dokazuje, že poslanecké kluby sú tvorené stádom imbecilov, keď sa pri "svojom" hlasovaní musia riadiť pohybom palca toho či onoho klubového baču.
To mi ale netvrď, že túto tvoju poslednú vetu nikdy nepovedal. inak @21 politika je určitý proces a to hlasovanie je len vrchol. Jednoducho, možno tak 1% práce. Klub sa na niečom dohodne a chce to presadiť - dohodnú sa, vznášajú pripomienky, upravujú návrhy - majú hromadu poradcov atď. Hlasovanie je čisto len procedúra potvrdenia. Palec nehrá rolu
vidím, že nemáš tušenia ako funguje politika a ako to funguje v parlamente pri hlasovaní .... ja osobne keby som bola jedna z tých 150 a hlasovalo by sa o vakcínach či o povinných normách pri zhotovovaní betónu, tak by som sa riadila tým, čo by odporučili ľudia z môjho klubu, ktorí sa vyznajú v danom odbore. a tak je to normálne
@james98 Výsledky tej ich "práce" možno vidieť na každodenných osudoch mnohých ľudí, napr. zbedačených živnostníkoch a malých podnikateľoch, ktorých politické ošípané zdierajú ako len môžu.
Ešte som nevidel zbedačeného živnostníka To je celkom na smiech. Okrem toho zväčša platia minimálne odvody - takmer vôbec neprispievajú do rozpočtu. Ano, síce sa sťažujú - ale zbedačení rozhodne nie sú. Zbedačený živnostník by už živnostníkom nebol - ale vysedával by niekde na úrade práce.
@james98 A čo majú robiť, keď ručia štátnym úžerníkom a výpaľníkom celým svojim majetkom? Majú svoje rodiny, za ktoré nesú zodpovednosť. Robotníci sa majú oproti živnostníkom a drobným podnikateľom veľmi dobre, pretože disponujú aspoň garantovaným istým príjmom. Živnostník a drobný podnikateľ nedostane ani cent a ešte k tomu od neho štát pýta stovky a tisíce eur za nič. Tento stav ale nevyriešia akési parlamentné voľby. Násilný štátny terorizmus je nevyhnutné oplatiť rovnakým násilým, pričom zajatcov brať nie je žiadúce.
Ja zas vidím problém práve vo vykorisťovaní robotníkov alebo bežných zamestnancov kapitálom. Živnostníci - to je škoda reči. Poznám ich zopár, neustále sa sťažujú, ale každý rok nové auto - drahá dovolenka. Tiež som si vyskúšal nejaký čas byť na stavbách - takže zopár robotníkov poznám. Niektorí v živote Slovensko neopustili, lebo si to nemôžu dovoliť - iní jazdia na 10 - 15 ročných autách. Ak auto majú. Ale vykorisťovanie tkvie v niečom inom. A to práve v odcudzení sa produktom svojej činnosti. Tiež nesúhlasím so súčasným režimom - ale skôr z pozície kritiky súkromných firiem a transnacionálnych korporácií. Veď si všímaj, že niektoré majú také príjmy, ako niekoľko menších krajín dokopy ročný rozpočet. Štáty musia ustupovať podmienkam, ktoré si kladú korporácie. Danové úlavy a podobné nezmysli - miesto toho aby bol štát na nich tvrdý - trasie sa pred nimi, lebo ich vydierajú tým, že sa proste zbalia.
S týmto sa dá súhlasiť. Zločinecký režim rozdáva peniaze slovenských daňovníkov nadnárodným korporáciám, resp. vybraným slovenským oligarchom. A tak si kupuje ich podporu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
zrušili deň otvorených dverí....ale prísť tam môžeš v zásade kedykoľvek ... pekne ti to tam poukazujú, môžeš ísť na schôdzu, výbor ... no problem
» laststandonzombieisland.files.wordpress.com/2013/04/maksim-...
to by asi neprešlo
@dumbledore - oni na prevádzanie po budove zamestnávajú ľudí, ktorí ti spravia aj výklad
ľudia to ste zo školy nikdy neboli na prehliadke NR SR ???
vaský - daňo - dale
taká malá úderka
zaujímaj sa o verejné dianie a budeš vedieť, kto si vodí ľudí na balkón rokovacej sály len stým účelom, aby tam robili bordel
alebo svojho času palca žitňanskej, kaníka, poliačika ....
na viac sa nezmôžeš??? dosť málo
@bieloggvardejec
ten narkoma ako ho nazývaš svojho času povedal jednu múdru vec, ktorú väčšina ľudí, kvákajúca o palci baky laššákovej nevie pochopiť, a to že každý poslanecký klub má jedného určeného človeka, ktorý ukazuje svojim, ako zahlasovať. Ale jasné, laššáková je smeráčka, tak je zrazu problém.
Čo sa týka Žitňanskej, tak tá ešte keď bola v SDKU bola týmto povestná a ani s atým netajila - ak neveríš, tak sú na to aj fotky
vidím, že nemáš tušenia ako funguje politika a ako to funguje v parlamente pri hlasovaní .... ja osobne keby som bola jedna z tých 150 a hlasovalo by sa o vakcínach či o povinných normách pri zhotovovaní betónu, tak by som sa riadila tým, čo by odporučili ľudia z môjho klubu, ktorí sa vyznajú v danom odbore. a tak je to normálne
tebe by sa tá prehliadka aj s výkladom zišla