cele to je len urazka normalnych gayov a bisexualov. tie vytocene a chore bukvice co tam chodia rok co rok len stav homo/bi ludi na slovensku komplikuju. ale tak co uz musi to tak byt asi
@chlorofyl suhlasim, ja sa tiez nepotrebujem pretrcat a poukazovat na seba, ze som inak orientovana.
A tiez nemam rada ak sa tam promenaduju 15-rocne heteracske pice co sa hraju na nieco a aby boki zaujimave
@campino je to proste boj medzi samotnymi g/bi ludmi. akokeby nebolo dost problemov a nenavisti aj v ramci hetero sveta voci nam, inak orientovamu publiku
@chlorofyl Minimálne na slovensku to neni nejaké "karnevalové" pretrčanie sa. Tiež nemám rád extrémne preafektovaných ľudí, či je to gay, lezba, trans alebo heterák. Toto ale vnímam politicky - osobne ani nepoznám gaya, ktorí by bol prehnane v piči z toho a potreboval na seba upozrňovať aký je rozmaznaný kkt-ko, že sa nevie zmestiť do kože. Ak sa zúčasním, tak čisto len kvôli myšlienke spravodlivosti a rovnakého prístupu ku všetkým. Na Slovensku je to homosexualita stále problem očividne, a treba na to upozorniť - ale pokojným, racionálnym spôsobom. Keď tam vystúpi nejaký spevák alebo čo, prečo nie - normalna vec.
Najviac milujem tie nazory ludi, co na Pride kukaju roky s cipsami spred telky ci netu a vidia len tych PAR vyexponovanych jedincov, na ktorych sa obviously media zameriavaju. A nevidia stovky/tisicky dalsich ludi, vratane starsich, co ma vzdy vie velmi prijemne prekvapit, ze tam pridu.
Na Pride chodim uz niekolko rokov aj ked som heterosexualne orientovana, ale vramci podpory rovnakych prav inak orientovanych to povazujem za dolezite a pôjdem aj tento rok. Asi znova s nasou firmou, uvidim este.
@willbebetter tak ked budes lesbicka alebo pripadne gay v buducom zivote a budes poznat aj tych dalsich "tisic" ludi, tak potom mi posli svoj nazor sukromne do spravy a podebatujeme to, ze tam pride dalsich "tisic" ludi a nejsu vyexponovani pred kamerou a fotkou neznamena, ze su to mierumilovne duse, ktore maju na srdci len dobro ludstva a svetovy mier. ci si buzerant alebo hetero, vsade su ludia jebnuti, zavistlivi a zli. a to plati aj o gayoch
ano, kazdy rok idem aspon na chvilu. a chodte uz dopice s tym "pretrcanim sa a ukazovanim sa". tym len dokazujete ako velmi hlboko mate homofobiu zakorenenu, tak hlboko ze dokonca o nej ani neviete lebo "mne homo nevadi ALE nech su zalezeni a zamknuti doma, nech nechodia na ulicu, nech na seba a svoje problemy neupozornuju, nech sa o tom nehovori, nech to nie je v spravach, nech si drzanie ruk nechaju na doma..." lol
Nerozumiem celkom týmto akciám... Tak niekto ide poukazovať na to, že je inak orintovaný - dôvod? Židany. Niečo také, ako boj za vraj ,,slušné Slovensko,, Ale len sa ľudia potrebujú poprechádzať, poprípade blokovať ulice a dopravu v mestách..omg
To ako keby som teraz ja išiel poukazovať na to, že som heterosexuál a serim im na ich protesty..no krása
Nerozumiem týmto ľudským aktivitám, najskôr som divný
@chlorofyl a týmto si akoze co chcel povedat? Gayov a lesbiciek poznám viac ako bežný človek, uz od VS sa v takychto kruhoch pohybujem prostredníctvom /velmi/ blizkych ludi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Inak nežijem už v BA, ale vo svojom meste sa pridu zúčastním
A tiez nemam rada ak sa tam promenaduju 15-rocne heteracske pice co sa hraju na nieco a aby boki zaujimave
1. nepovažujem to za dôležité
2. nezniesol by som prítomnosť extrémneho množstva feťákov a slniečkárov
Na Pride chodim uz niekolko rokov aj ked som heterosexualne orientovana, ale vramci podpory rovnakych prav inak orientovanych to povazujem za dolezite a pôjdem aj tento rok. Asi znova s nasou firmou, uvidim este.
To ako keby som teraz ja išiel poukazovať na to, že som heterosexuál a serim im na ich protesty..no krása
Nerozumiem týmto ľudským aktivitám, najskôr som divný
a @Campino asi tak