mas pocit, ze si vzdy musime vybrat medzi vacsim a mensim zlom? cize náš osud je robiť vzdy horsie veci? pochybujem. keby tak robil kazdy, asi by sa nam to nepacilo. neexistuju len moznosti podporovat a kaslat na nich.
a z ineho uhla pohladu - kedze nie sme o nic lepsi, sme ako oni. nenávidime teda ich a samých seba..
s najväčšou pravdepodobnosťou áno, ale aspoň raz v živote by som chcel voliť niekoho s kým plne sympatizujem, nie toho kto predstavuje to pomyselné menšie zlo.
@smutny Nie výber nie je zďaleka taký bohatý ako to vyzerá, pretože zbytočne budeš hlasovať za nejakú málo populárnu stranu, keď nezíska 5%. A tým pádom ti tvoj prepadne a to by si asi nechcel
@smutny Nie to nie je pocit, to sa volá REALITA ! Vyhrá SMER ??? Budú hrabať... Vyhrá terajšia opozícia ??? Budú hrabať... SAMOZREJME všetko oficiálne - tendre,výberové konania... všetko to ostatné je len filozofovanie...
pre teba, ale tvoj nazor nie je ako zakon gravitácie. fyzikálne nedokázatelny, tak preco by som mal verit tomu, co ty hovoris. respektujem ta, mohol by si respektovat ty mna.
do politiky idú ľudia, ktorí sa tvária ako svätí, ale pritom tam idú preto, aby zbohatli a aby si nahrabali peniaze pre seba a pre svoju rodinu či známych... fuj!
to je môj názor, nikdy sa nezmení... no možno ešte k horšiemu
Nezucastnit sa, je podkopavanie demokratickych principov...i ked dnesna demokracia nema nic spolocne s demokraciou v jej prvotnej myslienke...v dnesnom svete sa vacsina musi prisposobovat mensine..anyway, volit urcite pojdem, pravdepodobne SDKU...este som zvazoval SaS, ale oni poriadne ziaden program nemaju. Moj nazor.
ja by som aj sla...ale faklt si nemam koho vybrat,no proste neni koho voli tak skor nepojdem asi uvidim ako sa vyspim v den volieb.. ci sa mi bude chciet..
@syriana hmmm k 27ke - a čo môžeš ??? holý chu... pardon holé nič nemôžeš, respektíve nič nezmôžeš. Si len nepodstatné koliesko v systéme, smer dejín neudávajú demokratické voľby ale prevraty a vojny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a z ineho uhla pohladu - kedze nie sme o nic lepsi, sme ako oni. nenávidime teda ich a samých seba..
to je môj názor, nikdy sa nezmení... no možno ešte k horšiemu
ked mas problem prijimat ludi, mozno budu mat ini problem prijimat teba. ja s tym problem nemam, vazim si ta.
preco ta zaujima ci pojde niekto volit?
Je to dobrý pocit, vedieť, že aspoň niečo môžeš