Neviem či ešte existuje niekto okrem mňa kto je "závislí" na žuvačkách. Žujem každý deň, a vždy musím mať poruke žuvačky. V poslendej dobe už pomenej, ale predtým som žula vkuse. Je tu ešte niekto taký kto tiež má niečo taketo? Alebo máte niečo iné čo mus
Ja som to mala, ale čistá závislosť. Keď som nemala žuvačku, bola som z toho nervózna a stále som na to myslela ale iba pri Airways som to mala, normálne mi napadlo, že nejakú návykovú látku do toho pridávajú Potom som bola chorá a dosť dlhý čas som žuvačky nemohla. A odvtedy mi už vôbec nechutia, teraz si dám tak 1 za mesiac a aj tú po chvíli vypľujem
Nie som závislá na ničom, ale žuvačky musím mať stále pri sebe, aby som mala dobrý pocit a dobrú chuť v ústach. Ale inak mám rada tie drobné sladké veci ako cukríky, pelendreky...
niesi sama mojka.. jatotiez musim mat ale doma ee.. ked idem aovnka oms musim a vskoel tiez len ja vzdy odkazdeho pytam kaazdymauz nervy len niekedy si kupim sama a minule osm tak zuila zema bolela sanka
Aj ja som závislá na žuvačkách...v škole žujem vkuse okrem telesnej, dej a obn, žujem stále keď som vonku/na nákupoch...ale keď som doma tak sa snažím nežuť, aby sa neprejavil ich laxatívny účinok ako napísal @outsider
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Keď nemám žuvačku akoby som nežila, cítim sa zle a s nikým sa nebavím len namrzene sedím. A mením si ju cca každých 45 minút.
Len pri mojej enormnej spotrebe sú moc drahé :/
Napr. neviem si predstaviť že by som sa išiel prejsť bez nejakých žuvačiek alebo cukríkov
ktoré samozrejme už na Slovensku nie sú
Ja zuvacky nemozem
lenze ono sa to taaak nechutne zamotava do piercingu..strasne nechutne a odvtedy som viacmenej prestala