Mne najprv prišli predražené (na starú menu zhruba 40 SK), no keď som ich kúpil, zistil som ,že sú viac ako 2x tahšie. A v pohode stačí dať si polovicu jednej. (viem, že diskusia o žuvačkách je trochu divná ,
neviem prečo o nich hovoria ako o "nových".. sakra... mala som desať rokov, keď som ich mala prvýkrát!!! ... ružové boli najlepšie.. ale vážne!!§ strýko mi ich vkuse posielal z USA..
1.34, deleno dvomi, kedže jednu si dávaš na polovicu, 0.67 , v pohode cena. To čo mi na nich vyhovuje je fakt, že chutia strašne dlho, nie ako tie poľské orbitky pri ktorých po pol hodine žujem gumu bez chuti...
Nie, celé balenie stojí 40, ale keďže každú jednu z nich si môžeč rozdeliť na 1/2, tak balenie 5- iek veľkosti napr. Winterfresh by ťa vyšlo na 20 korún
práve včera somich videla v obchode..kamoška mi vravela že tam platíš len za obal tak sa mi to fakt zdalo drahé..ale po týchto reakciách ich asi ochutnám
jap, dobre su, jeden balicek mam kupeny uz neviem jak dlho, ale stale si ich setrim na "lepsie casy" xD a ak dovtedy mi ich zase niekto slohne ..kym tu u nas este neboli, brat ked dosiel vzdy z Prahy, tak sa s nimi vytahoval.. ale uz sa nebude moct ..ze z ameriky mu kamos doniesol no hh ..
Podľa mňa sú dosť dobré,ale cena by mohla byť nižšia...a chuť im vydrží tiež pekne dlho(skúšal som iba tie modré...) a ešte jedno plus,ten obal vyzerá dobre,síce niekomu to pripadá ako niečo iné než žuvačky
@adidas3353 Zelené elektro, mi chutia a teraz mám v ústach žlté Tropical Fruit, aj včera som jednu mal dobre že ne tri hodiny som ju nežul (A to ešte mala chuť) ale musel som ju vyhodiť lebo sme mali pirohy
Neviem či je toto este aktuálne ale 2veci prvá vec žuvačky 5sú najlepšie aj chuťovo aj obalom (skratka USA) hneď to inak vypadá a myslím si ze 1,niečo€ neni tak moc keď je to kvalitné..a druhá vec z tých papierikov som videla že sa dá urobiť papierik na tabak .(nájdite si na YouTube postup) ja nefajčim ale videla som to..takze máte niektorí vlastne super žuvačku a k tomu este aj papierik na tabak 2v jednom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
jednu štrťku si dáš do úst na ľavo a druhu štvrku na pravo!
3 a 4 štvrtku daruj neprieteľovi
Viete, čo stáli žuvačky za Husáka? tie drahšie boli za korunu.... ale je fakt, že nestáli za nič.
Nie, celé balenie stojí 40, ale keďže každú jednu z nich si môžeč rozdeliť na 1/2, tak balenie 5- iek veľkosti napr. Winterfresh by ťa vyšlo na 20 korún
Ale nemala som ešte odvahu ochutnať ju, tak ju tu mám položenú pred monitorom.
Priemerný plat 2 200 korún.....
áno 12
volajú sa 5 (čítaj "fájf")
predávajú sa hocikde, aj v potravinách a ako vyzerajú... to ti asi nepoviem(doslovný opis sa mi písať nechce A obrázok nájsť neviem)
Tie tretie som ešte nevidel
Vlastne, už sú aj fialové, ružové a žlté
Neprekonateľné držia chuť (som schopná vypľuť žuvačky po 20 min) a zelené majú strašne krásny obal
tam su štyry a stoja 15 sk
tu ich je 3 krat tolko takze to vyde o 5 sk lacnejsie
a 5ky su omnoho chutnejšie