dám tému zvieratá chcel by som vedieť ktoré zvieratá sa vám páčia máte doma a ktoré chováte a ktoré by ste velmi chceli ale nemôžete si dovoliť trebárs býváte v činžiaku ja mám psíka len lebo býváme v bloku velmi ma zaujímá akého máte maznáčika aj viac vy
Ja mám korálovku sedlatú (had), H. spinifer (škorpión), L. longicaudata - párik (jašterice). Zatiaľ len toto, občas myš, čo slúži ako krmivo pre hada a veľa cvrčkov, múčnych červov, čo zasa slúži ako potrava pre jašterky a škorpióna. Kedysi som mal doma toho hojne, hlavne toxicky významné druhy vtáčkarov a škorpiónov, ale dal som ich preč, lebo mám zvedavého, malého bratranca, tak pre istotu.
No mám britskú čokoládovú mačku. Je to kastrátka, lebo sme ju kúpili na maznáčika, ale práve teraz, posledný týždeň, zháňam ďalšie britky, ale na CHOV , chcem si otvoriť CHS s PP oficiálnu lebo toto plemeno nesmierne obdivujem
@meaning_fullness neviem odkiaľ si, ale v Trnave býva raz ročne fakt super burza, tam zoženieš všeličo, ale býva aj vo Zvolene, Košice, Bratislava, ale najviac ľudí je fakt v tej Trnave, aj ja som tam bol tento rok a doniesol som si nejaké zverstvo domov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
no a keď budem veľká, tak chcem na záhrade chovať kapybarky!
pacia sa mi dlhosrste zajace
a v buducnosti chcem mat kona, cierneho kona
a veeeľmi by som chcela potkaníka a mačenku...ale mamenka mi nechce dovoliť
Chcela by som mačičku. Takú tú modrú britskú a volala by sa Artur a bola by strašne prítulná. ale moji psíkovia nemajú radi mačky.