Ach bože... Dať dieťaťu psa (alebo iné zviera) ako darček k Vianociam alebo narodeninám je to najhoršie čo môže byť. Také zviera vo väčšine prípadov končia na ulici a v lepších prípadoch v útulku. Zakázala by som to
Akékoľvek zviera je veľké rozhodnutie, takže určite by to nemalo byť prekvapenie...
ako podla toho či obdarovaný má rád zvieratká a aké a či ho môže doma mať.... a či by sa oň vedel postarať a či doma nejaké má ...chápeš.... nemôžeš niekomu kúpiť myš,ked ma doma mačku
ciernaruzicka: ja viem je to milé. ale ide mi o to ze : napr. kolko psíkov , mačiek alebo tých zajačikov skončí najčastejšie po vianociach na ulici alebo ich, hlavne malé deti, začnú zanedbávať hned ako ich prestanú baviť.často počúvam ako si malé deti vynucujú od rodičov aby im kúpili zvieratko a nakoniec sa o to musia starať práve rodičia. Ja mám od tohtoročných vianoc doma o jedného psa viac možno len vdaka tomu že si niekto nezistil či ten človek , ktorému ho chcel darovať vôbec po zvieratku túži. Mám ho rada a velmi. no mrzí ma to že, budúce vianoce už pre další neželaný darček nebudem mať doma miesto. Touto anketou chcem hlavne zistiť ako sa na to pozerajú ostatný
pokial viem, ze ten dotycny to zvieratko chce a viem, ze je schopny sa on postarat, tak preco nie? ja osobne by som sa zvieratku velmi potesila...
ale zviera dietatu rozhodne nie a nie a NIE!!! nestara sa o to, len to natahuje, zle tomu robi a potom sa o to musia starat rodicia, lebo jemu sa nechce
možem povedať že aj ja som dieta ... take no puberta ale psika mam a chcela som ho a starám sa oňho ako najlepšie viem .. každý deň pri ňom aspoň hodinu, niekoľko krát do týždna poriadna prechádzka, starám sa sama o jeho kŕmenie, cvičím a tak ..... ale aj tak súhlasím že pes by proste deľom mladším ako 12 rokov (jedine žeby to dieľa bolo max. zodpovedne a o psa by sa staralo) nemal patriť a už vôbec nie ako darček .... a takéto darčeky ani dospelým ani dôchodcom, ak chcú, nech si zaobstarajú SAMI!!
I keď ja som dostala havca keď som mala 10 ... zo začiazku sa o krmenie staral oco ja sem jej ho nosila (on varil ja som podavala ... ) ale inač som cvičila a prechadzka bola a aj je na dennoom poriadku .... a to nežeby som bola dajak zodpobvedna ... . ale psa som chcela a študovala som o nom asi 3 roky (no knizky a cvicak atd) kym so m ho dostala .... a j tak som siho musela kupit sama ... rodičia že úpolkuzaplatič ty a polku my ... no .... ale aspoň mam spoločníka na 15 roky ...... ale inač si stojim za tym čo som napísala hore!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Akékoľvek zviera je veľké rozhodnutie, takže určite by to nemalo byť prekvapenie...
ale zviera dietatu rozhodne nie a nie a NIE!!! nestara sa o to, len to natahuje, zle tomu robi a potom sa o to musia starat rodicia, lebo jemu sa nechce
I keď ja som dostala havca keď som mala 10 ... zo začiazku sa o krmenie staral oco ja sem jej ho nosila (on varil ja som podavala ... ) ale inač som cvičila a prechadzka bola a aj je na dennoom poriadku .... a to nežeby som bola dajak zodpobvedna ... . ale psa som chcela a študovala som o nom asi 3 roky (no knizky a cvicak atd) kym so m ho dostala .... a j tak som siho musela kupit sama ... rodičia že úpolkuzaplatič ty a polku my ... no .... ale aspoň mam spoločníka na 15 roky ...... ale inač si stojim za tym čo som napísala hore!!