Neviem ako to popísať, ale...stalo sa vám, že ste tu na birdzi našli niekoho, koho ste stretli predtým v reálnom živote ale mysleli ste si, že už ho nikyd nuevidíte? Ako napr. babku v obchode, či tak. Ja napríklad tetu @flagrantine . Stretli sme sa polrok
ja som si dnes sadla k nejakej dievčine v škole, videla som, že sa učí lexikológiu, tak som sa jej prihovorila, chvíľu sme ohovárali vyučujúceho a potom z nej vyliezlo, že je to @zeriavka
Hej jednu babu som videl na animeshow, tak tam až výnimočne žiarila s výzorom tak sa mi zaryla do pamäte a asi o mesiac tu niekto pridal fotky z animeshow a to ona
@ladyfox nebola som si úplne istá, ale keď si sa už prihovorila tak som sa skúsila teda opýtať vedela som priradiť tvár k nicku ale bolo by to vtipné keby si to ty nebola a prihovorila by som sa k niekomu kto nema sajnu o com hovorim
nestalo, ale z reálneho života mám takú skúsenosť. ešte asi v septembri či v októbri som stretla jedného chalana na zastávke a nejak sme po sebe pokukovali, prvýkrát v živote som mala pocit pri prvom stretnutí s neznámym človekom, že preskočila iskra. Potom sme vystúpili z autobusu každý na inej zastávke a ja som sa tešila, že aká milá príhoda, ale že sa asi už nestretneme A drb! Na druhý deň na mojej katedre, sme sa na seba dívali jak dve teľce Dlho som s atak nečervenala ako vtedy A na ďalší deň v jedálni na mojom intráku
@mm47 ja, ty a Dusan, dobra partia... lenze sme sa tak nejak rozprchli, s Dukym sa stretawam celkom casto a tebe som ukazal dvere birdzu. A tak ked uz sa nevidame osobne aspon tuna...
jj, ked som raz bola u kamosky na intraku, tak som nahodne sla na sekundu do vedlajsej izby, a tam bola @kukuricka no nezoznamovali sme sa ani nic, eln sme sa pozdravili a potom ta kamoska pridala fotku na fb nejaku, a pozeram si, ze kto lajkol tie fotky, a pozeram, nejaka znama tvar tam je tak som to popozerala, napisala som kukuricke, ze pozna moju kamosku a tak sme sa bavili a zistili sme, ze sme sa zahliadli
Ja neviem či je to on Fakt si nie som istá na sto percent či je to on Ale bola som na pretestovaniach a stretla som tam @lu8eno a on si ma nevšimol, ja jeho hej, dokonca sa pozdával jednej spolužiačke čo bola tiež A nakoniec ma tu objavil v jednom fóre A potom na prijímačkach on videl mňa a ja jeho nie No a dopadlo to tak, že sme budúci spolužiaci
@tasha5 no to áno ale tak ja dvojičky sa dajú celkom ľahko niekedy...väčšina je tak že tučný a chudý už si stačí len priradiť že tučný je napr. Jano a chudý Maťo a hotovo
@ashythaka staci sa poriadne pozerat a nebyt naivny , ludia na Birdzi su sprosti , aj keby prisiel sam Hitler a pisal mudre komenty do fora tak povedia ze im sa zda celkom mudry a v pohode ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Stretli sme sa v medike a potom tu.
Ja som nevidel spoluziakov zo zakladky roky , uz asi musim ist na stretavku.
Ako sa mate ? pocul som ze Duky chodi na cityuniversity ? Co vlastne robis/studujes?
To bola super vec ze si mi ukazal birdz , dik za to.
Dusan je na vyske, na Paneuropskej, studuje media.
Ja som na pomaturitnom na vlasteneckom namesti studujem animaciu a asi tam pojdem aj na vysoku ak ju tento rok otvoria.
A ty co?! studujes? ci robis?
Kazdy raz vyrastie , casy sa menia , uz si spominam na tu animovanu tvorbu , to mas super , ako stvorene pre teba.
Ja som bol donedavna na sv. Alzbete ale tam to nemalo cenu , tak som si dal na UK na historiu , cakam ci ma vezmu , prijmacky a tak ...