No neviem ale ja si napr robím špageti takéto : Špageti , Morkadela (popr. nejaká panzani omáčka) , Syr , Kečup , Tatarka , Oregano , Bazalka ... KOPCÓÓÓM !
V McDonalde: hranolky a kitkat-ové McFlurry s karamelom... mňáám!
A tiež obľubujem cibuľovo-smotanové chipsy s rozpustenou čokoládou.
Veľa ľudí tiež divne krčí nos nad vianočným šalátom, čo si robievam - kukurica, tvrdý nastrúhaný syr, jablko nakrájané na kocky a tatárska omáčka. Prisahám, chutí to božsky a ja sa ho neviem každé Vianoce dojesť.
Nejedávam nezvyčajné kombinácie. Ale nie každý chápe moju potrebu zmeniť si chuť po sladkom na slanú. Čiže za niečím sladkým si automaticky dám niečo slané, lebo som presladená (nech zjem toho sladkého málo či veľa).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a moji starý rodičia jedávali omastený chlieb s hrozbnom
Alebo džem a údený syr.
Striasa ma
alebo hranolky+vanilková zmrzlina..
fanta+kokosová zmrzlina..
A tiež obľubujem cibuľovo-smotanové chipsy s rozpustenou čokoládou.
Veľa ľudí tiež divne krčí nos nad vianočným šalátom, čo si robievam - kukurica, tvrdý nastrúhaný syr, jablko nakrájané na kocky a tatárska omáčka. Prisahám, chutí to božsky a ja sa ho neviem každé Vianoce dojesť.
Minule som jedla pizzu (šunka,kukurica) s čipsami (myslím slaninové alebo špíz boli) a chutilo to spolu dobre
ja napríklad milujem hranolky v rajčinovej polievke
cestoviny + granko + rozpustené maslo + nastrúhaný syr ( )
nacož což intrákovô...
japonské chipsy s divnými príchuťami
kusy surovej ryby zabalené v studenej varenej ryži a morských travinách
Chlieb s paštekou a medom (domáca maškrta)
Šlahačka s mrkvou a čokládou (pre výnimočné okamihy)
Syr s uhorkou a horčicou (domáca klasika)
cesnakové koláčiky s čokoládou (len ja som to na imatrikulačkách jedol)
ocot s malinovkou (náhodou fajn)
Sestra si dáva k ryži cibuľu v horčici.
@apprentice hej aj ja to jem
a inak nejem čudné kombinácie, resp. mne čudé neprídu a basta
odporúčam
@domin1ka ty by si sem vedela napisat cooo?!
Oco zvykne jesť: Chleba s maslom a džemom a na to si dá syr..
ale ten pravý čo tak smrdí
nenapadne mi nič, každopádne sleďová konzerva s ryžou síce hlad zaženie, ale je to hnus