stala sa celkom zaujimava vec , moj sused do 60+ rokov vobec nebol sedivy... proste tmave , skoro cierne vlasy cely zivot.. skoro vsetci uz po 60tke sedivost... tak nebol sedivy ani v 61 , stale nic , ani v 62 stale nic a ked mal 63 , narodila sa mu vnuck
@darkkizz ale chapes , proste ta okolnost ze sa mu narodila vnucka , asi zacal byt totalne spokojny a vyrovnany alebo co , a hned sa to prejavilo ze osedivel...
@darkkizz alebo proste dostal to co chcel , tak sa zacina poberat na druhy svet.. neviem , len ma to tak zaujalo , ze tak zrazu osedivel v suvislosti s tou vnuckou , vsetci si to vsimli.. a stel mu ju tam vozia (je to vdovec) tak snou stale chodi na prechadzky a nesmierne sa z toho raduje...
neviem cim sa to stalo, ale zevraj clovek moze len tak osediviet za kratku dobu ale napriklad moja babka ma vyse 60 rokov a ma uplne cierne vlasy a to si ich vobec nefarbi a skoro ani vrasky nema, snad som to zdedila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Hmm... zaujímavé
asi sa vyrovnal zo zivotom
To je tou udalosťou