tu ťažko nájdeš pochopenie a porozumenie ... ale keďže si už bol na stretnúti tak choď zas nie? tam predsa ti pomôžu, zdieľajú zážitky a Karlík je pán odborník
@marek23 to ako fakt teraz ? : ) mňa to moc zaujíma .. no ale ako nadviazať kontakt to by som sa asi posrala ale chcela by som sa s nimi stretnúť a oné čítal si knihy od RAEL-a?
naozaj ho nikto nechápe? to nedokážete otvoriť oči a priznať si že vesmír nieje len pre nás?
@marek23 ohľadom fyzického kontaktu, ktorý je pre ľudí zriedkavý, až nemožný, chcel by som to skúsiť, spoznať ich svet a pochopiť čo sa nám snažia povedať, nadviazať kontakt. a nie naopak ignorovať to ako poniektorí.
tiež som mal sny v ktorých som pociťoval prítomnosť nadpozemských bytostí a úplne inej, fascinujúcej technológii založenej na omnoho vyššej úrovni ako je tá naša ...
ta opisana bytost mi pride ako zo sveta world of warcraftu ale nieco na tom bude..hlavne si nenechaj do hlavy vtlacit hned nieco co ti niekto nataral..kludne to nemusi byt ufo a podla mna ani nieje,skvor nejaky neboztik co ti chce nieco povedat..to co si si ty z toho odkazu vyrozumel je uz druha vec..nenechaj si hned vtlacit cudzie myslienky ze to musia byt hned ufoni..patraj po pravde ale po svojom a rataj s tym ze to moze byt nieco s cim neratas a preto rataj so vsetkym,len patraj po pravde.ale tiez to moze byt len sen.proste sen a nic viac ale mozno velka sanca na dosiahnutie nejakeho velkeho poznatku a vobec zmyslu nicoho vacieho ako je len nas zivot.
Verím, že tu nie sme sami, ale toto sa mi zdá príliš divné na to, aby to bola pravda. Divné...aj pravda môže byť divná, ale toto sa mi vidí ako pičovina skrátka.
@marek23 ked sa zaujimas o ufo tak ti dam stranku www.rael.org mozno ze si mal kontakt s nasimi milovanymi stvoritelmi ktori zasiali zivot na tejto zemi ktori sa volaju elohim , tito ludia ako my len omnoho inteligentnejsi zasiali zivot tunak na zemi , a pocas historie vzdelavalli ludstvo pomocou svojich prorokov ako boli napriklad kezis , budha , krisna , atdd, viac na www.rael.org , nerobim si srandu !!! ak mas zaujem tak si to precitaj a sam prehodnot svoj vlastny nazor ,
moc sa uz nezaujimam o vesmirnich ludi ... Ani som to vobec nemal v plane. Len som chcel skusit co to bude za hovadinu . Zvatsa vymyslene veci ktore su nepravdive , niektore ukradnute od Billyho Meira(teraz neviem ci aj on neklame).
Cital som ufo kontakty... Bol z toho taky viac mimo... Lebo sa mi to zdalo divne. Zvatsa mi stacia pozemske veci a literatury . Ale na UFo to je mimo nasho vnimania alebo pochopenia.
/Nechcem sa s niecim podpobnym stretnut... dost ma to prekvapilo ale cudne som sa psychicky citil-strach? ...Zakazana strana
...poslednej dobe sa uz tolko nezaujimam o mimozemstanov... Niekedy sa neda nakontaktovat na nich (niekedy to moze byt aj nebezpecne ak ide o tych sedych...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Psychiater da len lieky .
Vidim ze ma nikto nepochopil ... Mna uz vobec nezaujimaju vesmirni lide.
Myslel som si ze to nema zmysel s tymi pozemstanmi riesit . Pojdem na vlastnu past .
A ked sa dopracujem k Fyzickemu kontaktu?
lebo ked spis tak sa ti to urcite len nesniva O____________o
/Vsetci by boli radi keby ten jeho portal vesmirnilide.cz zanikol ...
-Asi kontakt z ufo kontaktov od Hesemanna ... taka biela knizka , okolo 100-120stran.
-Benda ma nezaujima ba ani jeho vymysly /niektore veci ma ukradnute od druhych-Meier/
@marek23 ohľadom fyzického kontaktu, ktorý je pre ľudí zriedkavý, až nemožný, chcel by som to skúsiť, spoznať ich svet a pochopiť čo sa nám snažia povedať, nadviazať kontakt. a nie naopak ignorovať to ako poniektorí.
tiež som mal sny v ktorých som pociťoval prítomnosť nadpozemských bytostí a úplne inej, fascinujúcej technológii založenej na omnoho vyššej úrovni ako je tá naša ...
kiežby som mal tieto sny častejšie :/
Cital som ufo kontakty... Bol z toho taky viac mimo... Lebo sa mi to zdalo divne. Zvatsa mi stacia pozemske veci a literatury . Ale na UFo to je mimo nasho vnimania alebo pochopenia.
/Nechcem sa s niecim podpobnym stretnut... dost ma to prekvapilo ale cudne som sa psychicky citil-strach? ...Zakazana strana
...poslednej dobe sa uz tolko nezaujimam o mimozemstanov... Niekedy sa neda nakontaktovat na nich (niekedy to moze byt aj nebezpecne ak ide o tych sedych...)