@luc.ka však možno aj hodil, len si to nepamätám A hej, nad hentým som už rozmýšľal, teda mne napadlo si ho priviazať o opasok šnúrkou, ale ani gumička neni zlá
@tomias ... takže návod pre nemožných : stlačíme pod videom ,,možnosť,, zdieľať ... zobrazí sa nám na ľavo odkaz a na pravo ,,vložiť,, , ,,email,, + sociálne siete
... pred skopírovaním ak sa video nachádza v nejakom zozname videí treba odškrtnúť možnosť ,, Zdieľať so zoznamom videí ... ,,
... následne pod odkazom otvoríme ,,možnosti,, a tam zvolíme možnosť ,,dlhý odkaz,,
... na koniec skopírujem označený odkaz v ľavo a ten vložíme na Birdz do okienka pre komentáre alebo do statusu
gumička je lepšá, to natiahneš k uchu, keď budeš potrebovať volať... šnúrka taká nepoddajná, a keď priviažeš k opasku, tak ti buď nedočiahne k uchu, alebo bude taká dlhá, že sa oňho potkneš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
aaaa idem si asik to moje (ppe-gramatika) vymeniť... na toto
.... kto nájde bude fakt dobrý - tu som ju upnul
» uloz.to/xyj3ktz/i-miss-...
je to ,,neznámi,, remix tejto skladby
uzasna pesnicka...
By the way, nebola tu uz miliarda takychto for??
na zvonenie, zbožňujem ju
ty by si mal tie telefóny nosiť na gumičke... vieš, ako mávajú deti rukavičky, na gumičke cez rukávy na bundičke zavesené
... pred skopírovaním ak sa video nachádza v nejakom zozname videí treba odškrtnúť možnosť ,, Zdieľať so zoznamom videí ... ,,
... následne pod odkazom otvoríme ,,možnosti,, a tam zvolíme možnosť ,,dlhý odkaz,,
... na koniec skopírujem označený odkaz v ľavo a ten vložíme na Birdz do okienka pre komentáre alebo do statusu
... dúfam , že sa už zadarí
prezvoň, možno nejaký kapor zdvihne...
gumička je lepšá, to natiahneš k uchu, keď budeš potrebovať volať... šnúrka taká nepoddajná, a keď priviažeš k opasku, tak ti buď nedočiahne k uchu, alebo bude taká dlhá, že sa oňho potkneš
Chválim máš dobrý vkus na hudbu !!
♥
a na upozornenia soundtrack SH
A ku zvoneniu : Momentálne mám starú známu klasiku bit.ly/P8okrL