vŕtačky, kladivá najčastejšie lebo tu stále niekto niečo prerába alebo sa sťahuje ... potom krik, plač, a občas keď sa jedna suseda naserie hrá na klavíri ...
my sme to schytali zo vsetkych stran pod nami byva technomaniak, takze jebe od rana do vecera tiesta, napravo mame hlucheho dedka co pozera telku tak hlasno ze ja si mozem vypnut zvuk, nad nami byva dedko co ma stolarsku dielu a bezne tam zbija dokopy skrine a najvacsi bonbonik je nalavo... tam byva stara pani, ktora ma syna blazna a cele dni mu len nadava, fackuje ho, pripadne sa po chodbe nahanaju s nozom v ruke
Juj, asi ludovky so zapnutymi basmi, Jozin z bazin a Jede jede masinka kazdy vikend od siestej na hifi-vezi od susedov zospodu alebo zvrchu - este som to nastastie nevyzistila presne, ale ked si raz budem ista, tak...
Alebo budem musiet zacat pocuvat dead metal, aby som to vsetko prehlusila . (Nemam k tomu daleko)
Aj nad aj pod máme prijebaných susedov. Nad nami majú dvoch malých zasraných psov čo vkuse štekajú, alebo tam vkuse vŕtajú alebo sa tam hádajú (a mlátia si dcéru). A pod nami býva prijebana paranoidná suseda, ktorá nám o pol noci začne trieskať na dvere a nadáva mi, že robím strašný rámus, že jej z toho opadáva omietka a že nevie spať. A pritom len sedím na stoličke (ktorá ani nemá kolieska), čumím do monitora a počúvam hudbu cez sluchátka.
občas vŕtačku alebo kladivo a kazždé ráno o 6:30 susedove dcéry vreštia ako prije*ané, tak silno, že ich počuť ešte keď z bytovky výndu a to je celý dom izolovaný
kym som byval v panelaku, tak vkuse vrtacka, lebo sused co byval nad nami, bol postihnuty vrtanim..niekedy ho o druhej v noci napadlo, ze ide prirobit novu policku a podobne, pod nami mali nejaky skuati nejake prietory, tak odtial vkuse siel bordel, ale to chvalabohu len cez den a este susedia s ktorymi sme mali spolocnu stenu mali na tej stene postel a bohuzial aj ja, ale z druhej strany a kazdy bozi den trtkali, teda aspon predpokladam..., neboliu to klasicke vzdychy, ale vzdu ju trieskal o tu stenu, ked sa moc rozvasnili, tak sa mi triasla cela postel a ona sa cely ces strasne rehotala pri tom....musela byt asi strasne steklava, lebo aj ta predohra stala za to..,,jaaaj, chichichi...nerob..., vaaaa, hehe, to stekliii!!!" a potom bum, bum o stenu.... no a ked sme sa prestahovali, sice tiez do bytoveho domu, ale starsieho tehloveho, kde sme vlastne len styri rodiny, tak asi najhorsie je tu, ze sused ma totalne retardovanych psov..byvam tu dva roky, ale dodnes neviem kolko ich ma, von s nimi nechodi, a len revu, revu, revu... samozrejme, ze aj nasi si semtam zarevu, ale toto neni normalne, idem v noci na hajzel, splachnem a ti zasrani vedla sa idu zblaznit jak hucia, potom sem tam sa ich panecek vracia ozraty a nadava do ku.ev, pi.i a pod na vladu a pod. na chodbe, a este jeho asi 10rocna vnucka nacvicuje vzdy ked ide po chodbe nejake operne pokusy... ale inak je tu celkom klud
V rodinnom dome našťastie nič, ale keď ešte u susedov boli stavební robotníci, sedávala som pod otvoreným oknom..,,Mój zlaty, ta kec ci toten mur nespadňe, ta ci kokot zožerem!"
@wampirekiss nie nerobim..., moj? to vies, ze ano..., ale nakolko mam jediny v dome takeho velkeho hlucneho vtaka, tak to nejde od susedov
tato tema neni, ze aky ramus ide od nas, ale od susedov
minuly tyzden to moje zlaticko nazval jeden sused sodomou a gomorou a ze nikdy nevedel identifikovat tie zvuky co idu od nas, ze ci je to motorova pila, alebo co, ze az nedavno mu suseda povedala, ze co to mame za strasneho vtaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
z druhej strany ktosi niečo pribíjal na stenu
a pre istotu sa mama s ocom hádala kvôli šúľancom
niet preto divu, že som mal pocit, že pravé ucho exploduje
potom som sa však otočil na druhý bok a spal som nerušene ďalej
veď, koniec koncov, slúchadlá sú stvorené práve pre takéto situácie
Alebo budem musiet zacat pocuvat dead metal, aby som to vsetko prehlusila . (Nemam k tomu daleko)
ale väčšinou mi vadia len vŕtačky.
a KLEPANIE REZŇOV!
síce, kedysi moja suseda hrozne vŕzgala. ale potom sa chvalabohu rozišli
To len moja matka s bratom musia robiť cirkus na celé mesto...
a keď sme už pri tom tak láskavo píš v odstavcoch! kto to má čítať ?!
tato tema neni, ze aky ramus ide od nas, ale od susedov
minuly tyzden to moje zlaticko nazval jeden sused sodomou a gomorou a ze nikdy nevedel identifikovat tie zvuky co idu od nas, ze ci je to motorova pila, alebo co, ze az nedavno mu suseda povedala, ze co to mame za strasneho vtaka
viem aká je téma, ale myslela som presne tak že čo si o tebe myslia susedia keď ty o nich toto
papagáj jak motorová píla ? kks, to je dobréé
že sodoma gomora, chudák, a jak sa vlastne volá ? to on má to smiešne meno či pavúk ? alebo počkááj veď ty máš ešte hada