znelka mestkeho rrozhlasu, dakedy este fungoval..a je to taka nemecka chujovina..
family frost je top predavame nanuky, kto ich kupi je glupy ..
zvuk bagra ked kopal jamy vtedy sa este len zacinali kopat veci
stara sirena sanitky, hasicov, policajtov..
vytah o 5tej rano, vzdy som sa zobudil ked siel foter do roboty a cakal som kym zavre dvere a privola vytah (som sa bal toho zbuku inac).. skolsky klasicky zvoncek
inak, nepamatate na taku sutaz myslim koleso statia lebo take nieco, bola tam dost charakteristicka zvucka ... podla vasich spomienok viem presne urcit kto vyrastal v meste a kto na dedine
A ešte zvuk vodného skútru mi pripomína chorvátsko, kam sme chodili na dovolenky od mojich 6 do asi 10 rokov a vždy na hotelovej izbe bolo zvonku počuť skútre
A ďalších XY a to sú spomienky skôr z mojho neskoršieho detstva, pamätám si konkrétne silvester 2000 ako sme všetci čakali koniec sveta a hrali nám tam podobné pesničky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
alebo ked som bola u babky cez prazdniny a v rozhlase stale pustali "zelena je traaaava, futbal to je hra..."
A stara znielka pre goly body sekundy.
Vlastne vsetky stare znielky a zvucky.
» www.youtube.com/results?search_...
inak nic take smutne
kikiríkanie kohúta, večerníček, "vykupujeme skurky a starú vlnu", motor starého Fordu Fiesta.
a ešte starkého cirkulárka a doteraz mám v ušiach ako starký hovorieval "merkuj!" aa ešte bzučanie starkého včiel..
a čo ešte hmm.. ani neviem.. ja si skôr z detstva pamätám pocity a vône
family frost je top predavame nanuky, kto ich kupi je glupy ..
zvuk bagra ked kopal jamy vtedy sa este len zacinali kopat veci
stara sirena sanitky, hasicov, policajtov..
vytah o 5tej rano, vzdy som sa zobudil ked siel foter do roboty a cakal som kym zavre dvere a privola vytah (som sa bal toho zbuku inac).. skolsky klasicky zvoncek
a nechcem aby mi detstvo skončilo
» www.youtube.com/watch?feature=p... » www.youtube.com/watch?feature=p...
» www.youtube.com/watch?feature=p...
Tak ešte skúsim...
vysávač v nedeľu ráno; Pozor, zákruta! v rádiu; keď na nás mama/babla kričala z okna, že Poďte domóv!
A ďalších XY a to sú spomienky skôr z mojho neskoršieho detstva, pamätám si konkrétne silvester 2000 ako sme všetci čakali koniec sveta a hrali nám tam podobné pesničky...
a jj cirkulárka. dedo mal na dvore jednu a strasne rad s nou narabal vzdy ked som spala
a este zvucka z nekonecneho pribehu
a ešteee všetko z kazety Peter Nagy a deti 2
@aztek jo, jo moja obľúbená hra...ptm ešte Super Mario
KAKAO si dobre pamätám, a plno rozprávok (Káčerovo, Rýchla rota Chipa a Deila, Scoby - Doo, Flinstonovci, Gumkáči atď. je ich plnoooooo
Peter Nagy a deti tiež bežalo, Dano Junas atď.
proste je toho veľa