V živote by som také nečisté slová do úst nevzal .##Nie , vyjadrujem sa vždy kultivovane. ##Keď ti drbne tehla na nohu ,tak kto by nenadával. : P##Ale sem tam mi čosi ujde. ##Zo srandy si ponadávam s kamošmi. Aj keď som ožratý.##Často ,ale pred rodinou
Možnosti sú zoradené podľa istej intenzity od najmenej častého až po najčastejšie nadávanie. Dá sa v nich nájsť.Ale berte to viac-menej ako takú recesiu,preto sekcia humor
doma sa snažím nenadávať, ale často mi ujde "dopiče" alebo "skurvený" a pod
a normálne v škole a medzi kamošmi nadávam dosť.. je lepšie vyventilovať sa a ponadávať si ako to dusiť v sebe.. ale asi to je tým že tam mám vždy niečo čo ma nasere a najradšej by som daného človeka zbil do krvi, poskákal po ňom, zlámal mu všetky kosti, podpálil jeho dom, rozstvrtil ho na kúsky veľkosti crispy strips v kfcčku a hodil niekde do kanála medzi hovná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tak tato moznost na mna neskutocne sedi
ale ináč.. furt nadávam
Ale možnosť "ke´d ti drbne tehla na nohu.." jhe celkom výstižná Keď je dobrý dovod, aj ano, a ako som si vcera vsimla, velmi nadavam ked som opita
a normálne v škole a medzi kamošmi nadávam dosť.. je lepšie vyventilovať sa a ponadávať si ako to dusiť v sebe.. ale asi to je tým že tam mám vždy niečo čo ma nasere a najradšej by som daného človeka zbil do krvi, poskákal po ňom, zlámal mu všetky kosti, podpálil jeho dom, rozstvrtil ho na kúsky veľkosti crispy strips v kfcčku a hodil niekde do kanála medzi hovná