Robím to rada a napríklad keď sa rozprávam s kamoškou a ona je smutná,tak jej poviem,že Nomika nechce,aby si bola smutná...a ona sa začne usmievať čiže to používam na povzdvihnutie nálady
Najradsej, ked sa o mne niekto bavi a mysli si, ze tam nie som. Vtedy chvilu pocuvam za dverami a potom vkrocim s teatralnym "Hej, mate pravdu, je to strasna svina.." etc.
@antifunebracka@janehonda obaja máte pravdu, podľa mojich info to robia namyslení ľudia, a ešte detinskí. Včera som to dakde hľadala, tuším deti do 3tieho roku o sebe hovoria v tretej osobe. (Martinka by si dala lízatko...a i.)
@flussica to robím aj ja Keď zo srandy niekto predomnou o mne hovorí, ako keby som tam nebola a potom dojdem väčšinou s tým, že "a vy ju niekto poznáte? Kto to vlastne je?"
@flussica nechcem, aby to vyznelo alibisticky, ale myslím, že keď to použijeme v takomto prípade, neráta sa to Nie je to náš prirodzený spôsob vyjadrovania sa, ale reakcia na netaktnosť okolia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Baví ma to, neviem prečo to robím.
a používam to vtedy, keď sa chcem od dačoho odosobniť alebo keď si chcem vynadať
"A Lucinke zasa raz hrabe. Zasa raz robí hovadiny miesto toho, aby sa učila..." a podobne
@insomnya výborne, aj na toto nájdem pre insomnya nejakú diagnózu, aby sa s @hnisavica nehádal
---Pan da doklady
---Pan ci usra
ale občas zvyknem hovoriť sám k sebe v druhej osobe.
a sasenka to zase po*ebala
a sasenka musela ist tade, samozrejme, nenecha si povedat
neviem preco, lahsie sa mi krici na niekoho vo mne ako na samu seba. ale pred ostatnymi ludmi to nerobim, len pred sebou
@flussica to robím aj ja Keď zo srandy niekto predomnou o mne hovorí, ako keby som tam nebola a potom dojdem väčšinou s tým, že "a vy ju niekto poznáte? Kto to vlastne je?"