ono to je vtedy ked to nikto nevidi, ale nie je tam zamer, aby to nikto nevidel jednoducho pred ludmi neviem plakat. jedine ze by mi nejako priamo v tej chvili ublizili, ale skor mam taky nejaky blby pud sebazachovy, ze pred vsetkymi som velmi silna a pritom opak je pravdou.
No nie som ten typ, co by sa s oblubou rozreval v kolektive a vylicil hned kazdemu okoloiducemu svoje zivotne traumy . Ale doma ma to obcas prepadne, ked privela rozmyslam o istych veciach
aby som sa rozrevala, tak to musi byt nieco FAKT FAKT FAKT brutalne!! pamatam si, ked som zhruba pred mesiacom odchadzala z jedneho jazykoveho pobytu z nemecka, secky baby revali, nechceli odist, iba ja som sa tesila ze odtial konecne padam..dobry zmot
@e12 ... ... len že nezvyknem plakať ... a keď sú situácie, že plačú všetci, tak ja i tak neplačem... je mi do plaču, ale neplačem... proste to nejde ...
@filipkoo ááá, tak povedz rovno, že si silná osobnosť. Si proste silný chlapec, ktorý dokáže súcitiť, no nedokáže sa kvôli tomu rozplakat.... pochopila som to správne?
@e12 ironia? nebudem hovoriť, že som silná osobnosť, preto som napísal len že "to nejde", lebo čokoľvek viac už vyzerá jakeby som sa chválil, jaký som ja boss, že nikdy neplačem... ...
@e12 ta 99% ľudí sa ku mne správa tak ironicky, som rád že sa nájde niekto, kto si nechce len urobiť srandu... odpusť že som ti krivdil, riadil som sa podľa väčšiny...
@filipkoo 99% ? preboha! ..... zrejme by si mal zmeniť okruh ludí, v ktorom sa nachádzaš... je to škoda, lebo oni ti tak skresľujú pohlad a ty nemáš možnosť spoznať aj normálnych a láskavých ludí.... ale tak nechcem sa ti do toho pliesť, zrejeme ty najlepšie vieš, čo robiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
placem castejsie od smiechu
ale inak, keď ma niečo trápi, tak ja sa rada vyplačem
clovek ked potrebuje, tak sa vyplace. ci uz zo zialu alebo z radosti.
a extremy, ktore placu pri kazdej stupidnej prilezitosti, alebo casto len zo zvyku, nikdy nepochopim.
po dvoch rokoch ...
a máš pravdu, až teraz som si uvedomila, že by to vyznelo trochu namyslene, keby si o sebe povedal, že si silná osobnosť. Takže ešte raz sorry
a ospravedlnenie sa prijíma
len čakám na zmenu školy, len tak môžem zmeniť okruh ľudí